Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Νέα επίθεση από το τουρκικό υπ. Άμυνας: Είστε σφαγείς της Ανατολίας- Καμία αντίδραση από τις ελληνικές αρχές

Ύπνον ελαφρύν και όνειρα ασκανδάλιστα οι ελληνικές αρχές στην τουρκική αναφορά: η Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίσει τις αιματηρές φρικαλεότητες των προγόνων της

Μετά την πρωινή επίθεση του τουρκικού ΥΠΕΞ ήρθε η σειρά του τουρκικού υπουργείου Άμυνας να πάρει την σκυτάλη των επιθέσεων κατά της χώρα μας. "Απορρίπτουμε τους αβάσιμους ισχυρισμούς των Ελληνικών Αρχών" λέει σε ανακοίνωσή του με αφορμή την σημερινή επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων. 

Επιμένουν δε πως: οι Έλληνες διέπραξαν βάρβαρες σφαγές στην Ανατολία.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση:  

Απορρίπτουμε πλήρως τους «Ποντιακούς» ισχυρισμούς των ελληνικών αρχών, που απορρίπτουν κάθε είδους ορθολογικές και λογικές αλήθειες και συνεχίζουν επίμονα τις προσπάθειές τους να διαστρεβλώνουν την ιστορική πραγματικότητα αγνοώντας την. Καταδικάζουμε αυτή την ανήθικη στάση των Ελλήνων πολιτικών, που είπαν ανοιχτά ψέματα τόσο στους δικούς τους ανθρώπους όσο και σε όλο τον κόσμο προβάλλοντας αυτούς τους αβάσιμους ισχυρισμούς.

Αν η Ελλάδα αναζητά μια επαίσχυντη πραγματικότητα του παρελθόντος, πρέπει να αντιμετωπίσει τις αιματηρές φρικαλεότητες των προγόνων της που εισέβαλαν βάναυσα και εισέβαλαν στην Ανατολία.

Αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν οι Έλληνες, που διέπραξαν βάρβαρες σφαγές στην Ανατολία, ανεξάρτητα από παιδιά, γυναίκες ή ηλικιωμένους, περιλήφθηκε στην Έκθεση της Επιτροπής Ερευνών των Συμμαχικών Δυνάμεων και καθορίστηκε και καταγράφηκε με τη Συνθήκη Ειρήνης της Λωζάνης.

Όσοι προσπαθούν να δημιουργήσουν μια τεχνητή ατζέντα όπως η εχθρότητα προς την Τουρκία με κάθε ευκαιρία είναι μάταιοι και θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτή η εξωπραγματική ρητορική βλάπτει και τον ελληνικό λαό...

PENTAPOSTAGMA


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου