Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Πρόκληση από Σκόπια: «Μακεδονική» και «τουρκική» μειονότητα στη «Μακεδονία του Αιγαίου»

«Η πρόεδρος του πρώτου και μοναδικού πολιτικού κόμματος της μουσουλμανικής τουρκικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη της Ελλάδας, Τσιντέμ Ασάφογλου, (σ.σ. πρόεδρος του κόμματος DEB) συναντήθηκε (φωτογραφία, επάνω, από την ιστοσελίδα της Β. Μακεδονίας) με τους εκπροσώπους της μακεδονικής μειονότητας Ευγενία Νατσουλίδου και τον αρχιμανδρίτη Νικόδημο Τσαρκνιά, τους ιδρυτές της (σ.σ. οργάνωσης) “Κρίστε Μισίρκοφ”, που επηρεάζει τη μακεδονική μειονότητα στην περιοχή της Εδεσσας» γράφει η ιστοσελίδα της Βόρειας Μακεδονίας.

«Οι επαφές μας θα συνεχιστούν»

«Στη συνάντηση, που διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν τα τρέχοντα προβλήματα των δύο μειονοτήτων, καθώς και η μελλοντική συνεργασία και έργο τους» προστίθεται στο δημοσίευμα.

«“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της μακεδονικής μειονότητας στη Μακεδονία του Αιγαίου που μας υποδέχτηκαν ως καλεσμένους και να ενημερώσουμε το κοινό ότι οι επαφές μας θα συνεχιστούν, δεδομένου ότι σε μια πολυπολιτισμική χώρα διαφορετικών εθνοτήτων, εκτιμώνται για το καλό της χώρας καθώς θα φέρουν πλούτο και δημοκρατία, κοινωνική ισότητα, με κάθε έννοια”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τουρκική μειονότητα» καταλήγει στο δημοσίευμά της η ίδια ιστοσελίδα.

I Ellada


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου