Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Συγκλονίζει ο αμερικανός νεοναζί που έσπευσε στην Ουκρανία για να πολεμήσει: Είναι παγίδα! ( Video )

 

Καλεί τους ομοϊδεάτες του να μην πατήσουν το πόδι τους στην Ουκρανία, γιατί είναι παγίδα!

Όταν ο Henry Hoeft ανακάλυψε στις 26 Φεβρουαρίου ότι η ουκρανική κυβέρνηση είχε δημιουργήσει μια εθελοντική στρατιωτική μονάδα για ξένους μαχητές για να συμμετάσχουν στον πόλεμο κατά της Ρωσίας, ο πρώην πεζοναύτης του στρατού των ΗΠΑ υπέβαλε αμέσως αίτηση.

Ο Hoeft, 28χρονος από το Frazeysburg, είναι μεταξύ των 16.000 αλλοδαπών που, σύμφωνα με τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky, έχουν εγγραφεί στη νεοσύστατη Διεθνή Λεγεώνα Εδαφικής Άμυνας της Ουκρανίας. Παρά τους κινδύνους για την ασφάλεια και τις νομικές αβεβαιότητες, περισσότεροι από 3.000 Αμερικανοί πολίτες φέρεται να έχουν υποβάλει αίτηση, με εκατοντάδες να φθάνουν ήδη στην Ουκρανία.

Η υποβολή αντιγράφου διαβατηρίου και απόδειξης στρατιωτικής εμπειρίας είναι το μόνο που χρειάζεται για τους Αμερικανούς πολίτες για να ενταχθούν στη νεοσύστατη Διεθνή Λεγεώνα Εδαφικής Άμυνας της Ουκρανίας. Ο Hoeft παρέδωσε τα υλικά του στην Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ουάσιγκτον, DC και έκλεισε πτήση για την Πολωνία την ίδια μέρα.

Φαίνεται ότι η κατάσταση που συνάντησε, δεν ήταν αυτή που περίμενε. Το βίντεο που ανάρτησε είναι συγκλονιστικό και μάλιστα αποκαλύπτει εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν στην Ουκρανία. Δείτε το, με ελληνικούς υπότιτλους.


NEWS  BREAK

Έκτακτο Παράρτημα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου