Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Γεώργιος Μπαλταδώρος: Τέσσερα χρόνια μετά την πτώση του, ο αετός είναι «παρών»

Ο κυβερνήτης του μονοθέσιου αεροσκάφους M2000-5 της 114ΠΜ/331Μ, Σμηναγός (Ι) Γεώργιος Μπαλταδώρος

Πριν από τέσσερα χρόνια, στις 12 Απριλίου του 2018, ο κυβερνήτης του μονοθέσιου αεροσκάφους M2000-5 της 114ΠΜ/331Μ, σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος «πέταξε» για πάντα, όταν στη φάση προσέγγισης για προσγείωση μετά την ολοκλήρωση επιχειρησιακής αποστολής και σε απόσταση εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου, προσέκρουσε στη θάλασσα.

«Κανείς Απών! Άλλοι στη γη, άλλοι στον ουρανό! Ο Γιώργος δεν θα πεθάνει ποτέ, όσο τον θυμόμαστε, & τον θυμόμαστε. Οι ήρωες μας ζουν μέσα στις καρδιές μας! 4 χρόνια σήμερα, που ο αετός της 331 Μοίρας ΠΚ, Σμηναγός (Ι) Γιώργος Μπαλταδώρος έφυγε στο καθήκον. Αθάνατος!», έγραψε στο Twitter ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, με αφορμή τη θλιβερή επέτειο.

Με τη σειρά του, και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του σημείωσε πως «4 χρόνια από την τραγική απώλεια του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, τιμούμε με συγκίνηση το παλικάρι της Πολεμικής Αεροπορίας μας. Ο Γιώργος, πατέρας δύο παιδιών, έπεσε την ώρα του καθήκοντος, επιστρέφοντας από μία ακόμη αναχαίτιση, υπερασπιζόμενος το Αιγαίο. Θα μείνει για πάντα στην καρδιά και στην μνήμη μας, μαχητής των αιθέρων ήρωας και πατριώτης!».

Pontos news


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου