Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

81η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ ΣΤΟ ΡΟΥΠΕΛ (Φωτο)


 

Την 10η Απριλίου, με λαμπρότητα και παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 81η επέτειο της Μάχης των Οχυρών Ρούπελ, Ιστίμπεη και Λίσσε.

Σε μια λιτή τελετή και με περιορισμούς στην προσέλευση κοινού λόγω covid19, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου, ακολούθησε προσκλητήριο πεσόντων ενώ κατά διαστήματα ρίπτονταν τιμητικοί πυροβολισμοί και κανονιοβολισμοί. Μετά την κατάθεση των στεφάνων, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από όλους τους παρευρεθέντες.

Παρόντες ήταν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, ο Αρχηγός του ΓΕΣ κ. Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Δήμαρχος Σιντικής κ. Φώτης Δομουχτσίδης, η Βουλευτής της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λευτέρης Αβραμάκης , ο Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης κ. Κώστας Μπούμπας , ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης , ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, καθώς και Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων. Και θα πρέπει να τονίσουμε την άρτια διοργάνωση της όλης εκδήλωσης και την θερμή υποδοχή των προσκεκλημένων, υπό του Διοικητού του 10ου Σ.Π. Σρχη Σγουρομάλλη Χρήστου.

Την Ε.Α.Α.Σ. εκπροσώπησε και κατέθεσε στεφάνι, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Σερρών Υπαστυνόμος Β΄ ε.α. Στρίκος Θεόδωρος, και ο Υπεύθυνος Εθιμοτυπίας Υπτγος ΕΛ-ΑΣ ε.α. Λαζαρίδης Δημοσθένης


 


 

Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Ε,Α,Α,Σ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου