Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Αντεπίθεση Ρωσόφωνων στη Βουλή: Έλληνες μην πιστεύετε τα ψέματα του Κιέβου- Τι είπε η ΥΠΕΞ της ΛΔ του Ντονιέτσκ (Βίντεο)

Βιντεοσκοπημένο μήνυμα στον ελληνικό λαό απέστειλε η υπ. Εξωτερικών της αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονιέτσκ, Ναταλία Νικονόροβα

Καθώς ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μιλούσε στη Βουλή των Ελλήνων και νεο-Ναζί του τάγματος Αζόφ προκάλεσαν μία ακόμα πολιτική θύελλα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, βιντεοσκοπημένο μήνυμα στον ελληνικό λαό απέστειλε η υπ. Εξωτερικών της αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονιέτσκ, Ναταλία Νικονόροβα.

«Όλες αυτές οι διαδικτυακές παραστάσεις είναι χτισμένες στα ίδια πρότυπα και έχουν ένα στόχο: να κρύψουν τα εγκλήματα πολέμου που έχει διαπράξει το ουκρανικό καθεστώς για 8 ολόκληρα χρόνια εναντίον των κατοίκων του Ντονμπάς και συνεχίζει να διαπράττει μέχρι σήμερα», είπε αναφερόμενη στην ομιλία του Ουκρανού προέδρου στην ελληνική Βουλή.

«Το γεγονός ότι ναζισμός, που ανθούσε στην Ουκρανία, αναπτύχθηκε υπό την αιγίδα των αρχών της, τώρα κρύβεται επιμελώς κάτω από το χαλί. Η Δύση προσποιείται ότι δήθεν δεν υπάρχει ναζισμός σε κρατικό επίπεδο και δεν υπήρξε ποτέ. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά αδιάψευστα στοιχεία ότι η ηγεσία της Ουκρανίας ενθάρρυνε άμεσα αυτή τη διαδικασία», είπε ακόμη.

Δείτε την αντεπίθεση των Ρωσόφωνων στην ελληνική Βουλή:

 


«Αγαπητοί πολίτες της Ελλάδας! 

Τον τελευταίο μήνα ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μιλούσε στα κοινοβούλια ξένων χωρών σχεδόν καθημερινά. Η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Όλες αυτές οι διαδικτυακές παραστάσεις είναι χτισμένες στα ίδια πρότυπα και έχουν ένα στόχο: να κρύψουν τα εγκλήματα πολέμου που έχει διαπράξει το ουκρανικό καθεστώς για 8 ολόκληρα χρόνια εναντίον των κατοίκων του Ντονμπάς και συνεχίζει να διαπράττει μέχρι σήμερα.

Ο Πρόεδρος Ζελένσκι με τους συνεργούς του χειραγωγούν επιμελώς τη συνείδηση του κοινού, καθώς καταλαβαίνουν ότι πλησιάζει η στιγμή που θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους. Αυτή η στιγμή είναι αναπόφευκτη. 

Γι' αυτό δεν περιφρονούν καμία μέθοδο για να παρατείνουν απλά την ύπαρξή τους στην εξουσία. Χρησιμοποιούν κατασκευασμένες ειδήσεις αδιανόητης αγριότητας, κραυγαλέα ψέματα. Αλίμονο, οι περισσότερες ευρωπαϊκές αρχές έχουν ενταχθεί σε αυτήν την εκστρατεία ολοκληρωτικής παραπληροφόρησης.

Ως παράδειγμα, μία από τις πιο εξωφρενικές περιπτώσεις, είναι αυτή με την ιταλική εφημερίδα La Stampa, η οποία παρουσίασε την πυραυλική επίθεση στο κέντρο του Ντονιέτσκ από τις ουκρανικές δυνάμεις, ως βομβαρδισμό του Κιέβου. 

Από τα νέα παραδείγματα των ψεύτικων ειδήσεων του Κιέβου: η υποτιθέμενη μαζική εκτέλεση αμάχων από ρωσικά στρατεύματα στην πόλη Μπούσα, στην περιοχή του Κιέβου. Ωστόσο, όλες οι ρωσικές μονάδες έφυγαν από την πόλη στις 30 Μαρτίου. Επιπλέον, στις 31 Μαρτίου, ο Ουκρανός δήμαρχος της πόλης, επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχαν Ρώσοι στρατιώτες στην πόλη, αλλά δεν ανέφερε τίποτα για ντόπιους κατοίκους με δεμένα χέρια νεκρούς στους δρόμους. Επιπλέον, τα ουκρανικά στρατεύματα εισήλθαν στην πόλη την 1η Απριλίου, στις 2 Απριλίου ανακοίνωσαν ότι κάνουν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις εναντίον Ρώσων και μόλις στις 3 Απριλίου αρχίζουν να εμφανίζονται βίντεο με υποτιθέμενα πτώματα στους δρόμους, τα οποία εγείρουν περισσότερα ερωτήματα παρά δίνουν απαντήσεις.

Και αυτό που συμβαίνει στη Μαριούπολη και πώς παρουσιάζεται από το ουκρανικό καθεστώς στην παγκόσμια κοινότητα, ξεπερνάει τα όρια του κυνισμού. Μια ολόκληρη σκηνοθετημένη παράσταση δημιουργήθηκε στο έδαφος του μαιευτηρίου στη Μαριούπολη που κατείχε το εθνικιστικό τάγμα Αζόφ. Προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν ηθοποιοί, εικονολήπτες, φωτογράφοι - ένα ολόκληρο κινηματογραφικό συνεργείο. Αλλά πολλοί συμμετέχοντες σε αυτή τη δράση παραδέχτηκαν τελικά οι ίδιοι ότι οι εθνικιστές έδιωξαν με τη βία τις γυναίκες που γεννούσαν εκεί και κατέλαβαν το νοσοκομείο για να το εξοπλίσουν ως θέση βολής. 

Αλλά δεν ακούστηκε λέξη από τους Ουκρανούς αξιωματούχους για το ότι αυτό το ίδιο το τάγμα Αζόφ κρατούσε ως ομήρους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους - σε υπόγεια, χωρίς φαγητό, νερό, επικοινωνίες. Όσοι βγαίνουν από τη Μαριούπολη κατά την απελευθέρωση της πόλης από τις δυνάμεις της Δημοκρατίας και της Ρωσίας μιλούν για ανατριχιαστικές δολοφονίες, εκτελέσεις, βασανιστήρια, βιασμούς.

Υπάρχουν Έλληνες ανάμεσα σε αυτούς τους μάρτυρες - εκπρόσωποι αυτής της εθνότητας, παραδοσιακά πολυάριθμοι στη Μαριούπολη, που υπέφεραν επίσης από τις θηριωδίες των εθνικιστικών ταγμάτων. 

Το γεγονός ότι ναζισμός, που ανθούσε στην Ουκρανία, αναπτύχθηκε υπό την αιγίδα των αρχών της, τώρα κρύβεται επιμελώς κάτω από το χαλί. Η Δύση προσποιείται ότι δήθεν δεν υπάρχει ναζισμός σε κρατικό επίπεδο και δεν υπήρξε ποτέ. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά αδιάψευστα στοιχεία ότι η ηγεσία της Ουκρανίας ενθάρρυνε άμεσα αυτή τη διαδικασία.

Συνεχής είναι η αποκάλυψη εντολών σε μαχητές του Δεξιού Τομέα, ημερολόγια, κόμικ για παιδιά, διακριτικά αξιωματικών με ναζιστικά σύμβολα και εμβλήματα των SS που βρέθηκαν σε θέσεις που απελευθερώθηκαν από Ουκρανούς μαχητές, ακόμα και σημάδια φανατικής σκληρότητας, όπως σβάστικες που χαράχτηκαν με φωτιά σε σώματα αμάχων. 

Για όποιον έχει κοινή λογική, ή τουλάχιστον γνώση των γεγονότων του 1939-1945, είναι προφανές ότι ο ιός του ναζισμού που εξαπλώνεται στην Ουκρανία είναι επικίνδυνος όχι μόνο για την ίδια τη χώρα, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη. Πρέπει να τελειώσει.

Σύμφωνα με όλα τα αναφερθέντα γεγονότα και διαδικασίες, δεν χρειάζεται να δεχόσαστε τα λόγια μας. Δεν σας ζητάμε να δεχθείτε το λόγο μας: έχουμε αρκετά στοιχεία που αποδεικνύουν την εγκληματικότητα και την απάνθρωπη φύση του ουκρανικού καθεστώτος. 

Σας προτρέπουμε να σκεφτείτε κριτικά, να αναλύσετε τις πληροφορίες και να μην δέχεστε τυφλά τα ειδικά εφέ που διανέμει το ουκρανικό καθεστώς, ακόμα κι αν είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με όλους τους κανόνες της τεχνολογίας του Χόλιγουντ.

Καλούμε τον κόσμο να ακούσει επιτέλους το Ντονμπάς! Υπάρχουν επτά αντιπροσωπείας της Λαϊκής Δημοκρατίας σε ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Αρκετοί πολίτες που έχουν την ίδια άποψη με εμάς, μέσω πηγών, λένε την αλήθεια για τα γεγονότα στο Ντονμπάς, χωρίς προπαγάνδα ή ψέματα. 

Επιπλέον, τελευταία βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους της Ελλάδας για να υποστηρίξουν το Ντονμπάς, ενάντια στα ψέματα που διαδίδονται στους πολίτες, τους αληθινούς μας φίλους, για αυτό. 

Δεν προσπαθούμε να κρύψουμε τίποτα, καλούμε εκπροσώπους ξένων ΜΜΕ, δημοσιογράφους, bloggers στη Δημοκρατία. Ελάτε, δείτε με τα μάτια σας τι συμβαίνει στο Ντονμπάς και πείτε σε όλους όσους είναι έτοιμοι να ακούσουν. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσει η μάστιγα της παραπληροφόρησης, των ψεύτικων ειδήσεων και του πολεμοκάπηλου ναζισμού. Το κύριο όπλο σε αυτόν τον αγώνα είναι η αλήθεια, γιατί μόνο η αλήθεια μπορεί να είναι ο δρόμος προς την ειρήνη». 

Ευάγγελος Δ. Κόκκινος

PENTAPOSTAGMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου