Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Ενωμένοι Μακεδόνες: “Οι μετανάστες δεν είναι τόσο πεινασμένοι, έχουν iPhone”


Αποφασισμένοι να προχωρήσουν στο μπάρμπεκιου στα Διαβατά απέναντι από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, εμφανίζονται οι διοργανωτές, με τον επικεφαλής της κίνησης «Ενωμένοι Μακεδόνες» Δημήτρη Ζιαμπάση να κατηγορεί την πολιτεία για καθυστέρηση στην αντιμετώπιση του ζητήματος.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open έκανε λόγο για πρόβλημα που ταλαιπωρεί τη βόρεια Ελλάδα. Ερωτηθείς για το πού αποσκοπεί η πρωτοβουλία του μπάρμπεκιου, είπε ότι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες «δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο πεινασμένοι κι εξαθλιωμένοι. Είναι καλοντυμένοι με πανάκριβα ρούχα, με iPhone, με WiFi δεν έρχονται από εμπόλεμες ζώνες και πετάνε τα φαγητά που τους δίνουν από το κέτερινγκ γιατί δεν τους αρέσει».

«Οι περισσότεροι έρχονται από τυχοδιωκτικό σκοπό» σημείωσε «δεν είναι φτωχοί, δίνουν πακτωλό χρημάτων στους δουλεμπόρους» και ζήτησε να σταματήσει ο «επιλεκτικός ανθρωπισμός». Ζήτησε επίσης να γίνουν τοπικά δημοψηφίσματα στις τοπικές κοινωνίες για το αν θέλουν hotspot, «ιδού η Ρόδος», τόνισε.

Κατά τον ίδιο το μεταναστευτικό «έχει καταντήσει μία τεράστια μπίζνα» και ζήτησε «να πάνε οι ΜΚΟ εκεί να τους βοηθήσουν». «Θα είμαστε σε απόσταση ασφαλείας, δεν θέλουμε να προκαλέσουμε τόσο πολύ όσο νομίζουν κάποιοι» ανέφερε για το μπάρμπεκιου που διοργανώνεται.

Τέλος, ανέφερε ότι «αυτοί έχουν έρθει εδώ κι έχουν άλλη κουλτούρα κι άλλο τρόπο σκέψης. Όπου έχουν πάει στην Ευρώπη, όχι μόνο δεν αφομοιώθηκαν, αλλά έκαναν γκέτα και επέβαλλαν τους δικούς τους κανόνες. Και μετά βλέπουμε βομβιστικές ενέργειες κτλ. Γνωρίζετε πόσες επιθέσεις έχουν γίνει στο Κιλκίς σε κοριτσάκια;»

DEFENCE POINT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου