Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Ελ.Λύση: «Τιμωρείσαι μόνο αν βρίσεις τον Μωάμεθ και τον Αλλάχ - Ρατσισμός κατά των Ελλήνων»


 «Άμα πιάσετε ποτέ άνθρωπο να πετάει μολότοφ επ’ αυτοφώρω και τον καταδικάσετε, εγώ θα κρεμαστώ», σχολίασε ο εισηγητής της Ελληνικής Λύσης Αντώνης Μυλωνάκης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου με τις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα.


«Κάποια στιγμή, όμως και ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να τα ακούει αυτά τα πράγματα, θέλει ηρεμία. Εδώ μπαίνουν στα πανεπιστήμια, κάνουν ό,τι θέλουν, σπάνε τις αλυσίδες, έρχεται ο άλλος και λέει «καλά έκανες και έσπασες την αλυσίδα και την έκοψες με αλυσοπρίονο»», είπε ο κ.Μυλωνάκης και επέμεινε: «Εάν πιάσετε κανέναν επ’ αυτοφώρω να πετάει μολότοφ, εμένα θα με δείτε να κρεμιέμαι στο Σύνταγμα, γιατί ποτέ κανένας δεν πρόκειται να συλληφθεί την ώρα που πετάει την μολότοφ. Ποτέ! Άρα, κανένας δεν πρόκειται να τιμωρηθεί κακουργηματικά»

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης κάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης να επαναφέρει στον Ποινικό Κώδικα διάταξη για την τιμώριση της κακόβουλης βλασφημίας στα θεία.

 «Όταν βρίζεις τα θεία, τον Ιησού Χριστό, θα πρέπει να τιμωρείσαι, όταν καις την Αγία Τράπεζα με έργο εξύβρισης, θα πρέπει να τιμωρείσαι αυστηρότατα και δεν θα πρέπει να τιμωρείσαι μόνο όταν βρίζεις τον Μωάμεθ και τον Αλλάχ. Και εκεί, βεβαίως, είναι αδίκημα, αλλά εδώ έχουμε καταντήσει ρατσιστές εναντίον των Ελλήνων», είπε ο κ. Μυλωνάκης.

PRONEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου