Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Οι Έλληνες πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση: Πανθρακικό Κάλεσμα για μιαν Ανθρώπινη Αλυσίδα στο Τελωνείο Κήπων του Έβρου.


Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία έλαβαν μαζικοί φορείς της Θράκης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική που ακολουθεί η Ελλάδα στο μεταναστευτικό.
Πρόκειται για την Δημοτική παράταξη Κομοτηνής "Σπάρτακος", την Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης και τον Σύλλογο "Καστροπολίτες" Διδυμοτείχου, που συμμετέχουν στην Οργανωτική Επιτροπή που απευθύνει Κάλεσμα στους πολίτες της Θράκης να μεταβούν στο Τελωνείο των Κήπων του Έβρου και να σχηματίσουν Ανθρώπινη Αλυσίδα, δίνοντας προς όλες τις κατευθύνσεις το μήνυμα ότι η Ελλάδα πρέπει να προστατέψει τα σύνορα αλλά και τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.

Συγκεκριμένα στο Δελτίο Τύπου που έχουν εδκώσει αναφέρονται τα εξής: Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 12:00, διοργανώνεται Πανθρακικό Κάλεσμα για μιαν Ανθρώπινη Αλυσίδα στο Τελωνείο Κήπων του Έβρου. Σκοπός μας είναι να δείξουμε στους κυβερνώντες ότι ο λαός της Θράκης βρίσκεται στα όριά του με την παρανοϊκή κατάσταση που του έχει επιβληθεί με την ογκούμενη παράνομη μετανάστευση. Είτε μιλάμε για συνειδητή πολιτική ανοικτών συνόρων είτε για αδυναμία φύλαξης της ελληνοτουρκικής μεθορίου, έχουμε κάθε λόγο να ανησυχούμε και να το εκφράσουμε μεγαλόφωνα, φτάνουν πια οι καφενειακές κουβέντες και τα παρακάλια σε δήθεν αρμοδίους να πράξουν το καθήκον τους. Η Θράκη ήταν πάντα τόπος υψηλής ασφάλειας και έχει καταντήσει ξέφραγο αμπέλι, παρότι εδρεύουν στα μέρη μας ο μισός ελληνικός Στρατός, η Αστυνομία, η Συνοριοφυλακή και η FRONTEX. Το περιστατικό με τον μαχαιρωμένο αστυνομικό κοντά στον Σώστη Ροδόπης ήταν η κορύφωση των περιστατικών όπου απειλήθηκε η ζωή των ντόπιων από τους διερχόμενους παρανόμως εισελθόντες στη χώρα μας, και σίγουρα δεν είναι το τέλος τους. Κανένας μας δεν μπορεί να δεχθεί αυτή την σιωπηρή εισβολή ως κανονικότητα και τον εποικισμό της Ελλάδας ως ...ευλογία, όπως περίπου προσπαθούν να μας πείσουν.

Η Κυβέρνηση είπανε πως θα λάβει κάποια μέτρα για κατάσταση, και ίσως το πράξει. Τίποτε ωστόσο δεν δείχνει να αλλάζει στα μυαλά των ελίτ, που συνεχίζουν να επιζητούν μια πολυπολιτισμική Ελλάδα δίχως κοινωνική συνοχή, μάλιστα στοχοποιούν όποιον θέλει να υπερασπίσει το συλλογικό μας σπίτι (όπως στα Βρασνά). Δεν εμπιστευόμαστε λοιπόν κανέναν, είναι και πάλι όλος ο πολιτικός κόσμος απέναντι στα συμφέροντα του ελληνικού λαού, όπως ήταν και στο προδοτικό Σχέδιο Ανάν ή στην κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών. Την Κυριακή μπορούμε να τους δείξουμε με την ειρηνική κινητοποίησή μας ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι: απαιτούμε στεγανά σύνορα και τερματισμό του λαθροεποικισμού της πατρίδας μας!

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Δημοτική παράταξη Κομοτηνής Σπάρτακος
Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης
Σύλλογος Καστροπολίτες Διδυμοτείχου

ΕΚΤΑΚΤΟ  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου