Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Βαρσοβία - Μεγαλειώδης πορεία από 150.000 Πολωνούς: «Η ΕΕ μας οδηγεί στην καταστροφή»!


 «Πρέπει να επιστρέψουμε στις ρίζες μας. Ο κόσμος μας έχει εγκαταλείψει τον Θεό και τον Χριστιανισμό. Θα πεθάνουμε όπως πεθαίνουν και τα δυτικά κράτη της Ευρώπης εάν παραμείνουμε σε αυτή την Ένωση και ακολουθήσουμε τις καταστροφικές της πολιτικές».


Με αυτά τα λόγια χαιρέτισε τους περίπου 150.000 Πολωνούς στη μεγάλη καθιερωμένη πορεία για την επέτειο της Ανεξαρτησίας της Πολωνίας ο διοργανωτής της εκδήλωσης Robert Bakiewicz.

Η τεράστια αυτή κινητοποίηση διοργανώθηκε με την ευκαιρία της εθνικής επετείου για την ανεξαρτησία της Πολωνίας μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σε αυτήν την «Πορεία της Ανεξαρτησίας» συμμετείχαν κυρίως νέοι, και νέες όπως επίσης και ολόκληρες οικογένειες κρατώντας σημαίες της χώρας τους.

Το πλήθος των συμμετεχόντων διήνυσε περίπου τέσσερα χιλιόμετρα και κατόπιν διέσχισε μια γέφυρα που χωρίζει το κέντρο της πόλης από το εθνικό στάδιο φωνάζοντας μεταξύ άλλων τα συνθήματα «Δόξα και σεβασμός στους ήρωες», «Θεός, τιμή, πατρίδα» ή επίσης «Μεγάλη Πολωνία των Καθολικών» καλώντας σε πολωνική «ιντιφάντα» κατά της ΕΕ και των καταστροφικών της πολιτικών.

Άλλα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν «ούτε κοσμική, ούτε ισλαμική, αλλά καθολική Πολωνία», όπως και συνθήματα κατά των εκτρώσεων.

 PRONEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου