Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Δέος! Μύρο αναβλύζει από την πλάκα της Αποκαθήλωσης στον Πανάγιο Τάφο- ( Βίντεο )


Δέος και ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός όπως αναφέρουν προσκυνητές, ότι η πλάκα της Αγίας Αποκαθήλωσης στον Πανάγιο Τάφο, ανέβλυζε μύρο!
Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν την Τρίτη στον Πανάγιο Τάφο. Έκπληκτοι προσκυνητές διαπίστωσαν, όπως υποστηρίζουν, ότι η πλάκα της Αγίας Αποκαθήλωσης ανέβλυζε μύρο! Έσπευσαν να το μαζέψουν με πανιά και ρούχα, αλλά η μυροβλησία συνεχιζόταν…

Δέος και ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός όπως αναφέρουν προσκυνητές, ότι η πλάκα της Αγίας Αποκαθήλωσης στον Πανάγιο Τάφο, ανέβλυζε μύρο!Σχετικό βίντεο ανέβασε στα social media ο Διονύσης Νιάφας, καταθέτοντας τη μαρτυρία του: «Κατά την επιστροφή μας από τα άλλα προσκυνήματα, είπαμε να πάμε να προσκυνήσουμε και τον Πανάγιο Τάφο, γιατί θα έκλεινε σε λίγη ώρα. Τότε όμως τελούνταν ένα ακόμη θαυμαστό σημείο: Η πλάκα της αποκαθήλωσης έβγαζε μύρο! Την σκούπιζαν και πάλι νότιζε! Ό,τι είχαμε το τοποθετούσαμε πάνω, ρούχα κομποσκοίνια… Στο σημείο που το στέγνωνες και νόμιζες πως αυτό ήταν, πάλι ανέβλυζε και μούσκευε η πλάκα! Πόσα θαύματα πρέπει να κάνει ο Ιησούς για να πιστέψουμε πως είναι η Αλήθεια, η Ζωή, η Οδός και η Ανάσταση;».

PENTAPOSTAGMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου