Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Ρωσικό ΜΜΕ: ''ΜIG-29 εξαπέλυσε επίθεση κατά τουρκικής φρεγάτας στην Λιβύη''


''Βόμβα'' που θα συζητηθεί  Σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα πριν λίγες ώρες αναφέρεται ένα από τα μεγαλύτερα Ρωσικά ΜΜΕ. 
 
Σύμφωνα με το vz.ru, μαχητικό MIG-29 επιτέθηκε σε τουρκική φρεγάτα, χωρίς όμως να μας δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες. Ακόμα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί κάτι και τις επόμενες ώρες θα γνωρίζουμε περισσότερα επί του ζητήματος. 

Η ενίσχυση του LNA με αεροσκάφη MiG-29, τα οποία είναι ευέλικτα μαχητικά μικρής εμβέλειας, σε συνδυασμό με την παρουσία βομβαρδιστικών Su-24 Fencer, τα οποία μπορούν να μεταφέρουν  βαρύτερα μεγάλα φορτία με βόμβες σε μεγαλύτερες αποστάσεις, θα κάνει πάταγο προκαλώντας πανικό στην κυβέρνηση της Τρίπολης.

Και οι δύο τύποι είναι γρηγορότεροι και μεταφέρουν περισσότερα όπλα από τα μαχητικά L-39 που χρησιμοποιούνται ευρέως από τις αεροπορικές δυνάμεις του GNA.

Τα MiG θα βοηθήσουν στην κατάρριψη εχθρικών drone, αλλά και οι δύο τύποι είναι ευάλωτοι σε επίγειους αντιαεροπορικούς πυραύλους που έχουν κατασκευαστεί από τη Ρωσία και την Κίνα. Μεταξύ αυτών των εμπειρογνωμόνων κυκλοφορούν πολλές εκδοχές για την προέλευση των αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένης αυτής ότι πρόκειται για ρωσικά που έφτασαν από τη Συρία. Υπάρχουν επίσης εικασίες ότι μπορεί να είναι αιγυπτιακά ή ακόμα και από τα Εμιράτα. Τα ΗΑΕ τα αγόρασαν, αντίστοιχα, από τη Λευκορωσία, αλλά το Μινσκ το αρνείται. 

Πάντως το σημαντικότερο στην αναφορά του Ρωσικού ΜΜΕ βρίσκεται αλλού. Το vz.ru επιβεβαιώνει το Πενταπόσταγμα, καθώς όπως γράφει, δεν αποχώρησε η ομάδα Wagner από την Λιβύη, όπως έσπευσαν να αναφέρουν όλα τα ελληνικά ΜΜΕ. 

Μην ξεχνάμε πως το συγκεκριμένο Ρωσικό ΜΜΕ έχει άριστες σχέσεις με το Κρεμλίνο και αυτό έχει την σημασία του! 

PENTAPOSTAGMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου