Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Οι Κούρδοι τους θέρισαν… 18 νεκροί, 36 τραυματίες Τούρκοι από επίθεση


Οι Κούρδοι του HBDH ανακοίνωσαν πως σε επίθεση που έγινε στην Διεύθυνση Ραφείου του τουρκικού στρατού υπήρξαν 18 νεκροί και 36 τραυματίες.
 
Σε γραπτή τους ανακοίνωση η Μονάδας Εκδίκησης Αζάντ Σισέρ των HBDH (Πολιτοφυλακές Ενωμένου Επαναστατικού Λαϊκού Κινήματος) κοινοποίησαν τα αποτελέσματα δράσης που πραγματοποίησαν σήμερα στο Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης: Στην ανακοίνωση όπου αναφέρεται πως “Στις 01:00 της 17/5/2020 στο Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης, η Μονάδας Εκδίκησης Αζάντ Σισέρ των HBDH, χτύπησαν με μια αποτελεσματική τεχνική την Διεύθυνση Ραφείου των Τ.Ε.Δ.” και καταγράφεται πως από την πυρκαγιά που προκλήθηκε καταστράφηκαν 30 στρατιωτικά οχήματα και ένα διώροφο κτίριο.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται επίσης τα εξής: “Το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, όπως σε κάθε δραστηριότητα, έτσι και σε αυτή την δράση μας, συνεχίζει να λέει ψέματα στον λαό και να αποκρύπτει την πραγματικότητα. Από την μονάδα μας εντοπίστηκε ότι κατά την ώρα της δράσης μας υπήρχαν στην μονάδα τουλάχιστον 1500 στρατιώτες και ότι υπήρξαν 18 νεκροί και 36 τραυματίες. Αυτό είναι κάτι που παρά την χειραγώγηση του Χουλουσί Ακάρ, συζητιέται μεταξύ των στρατιωτών”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου