Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Τούρκος Συνταγματάρχης ε.α. ανέφερε σχέδια για μαζικές δολοφονίες Χριστιανών & Εβραίων


Σάλος με όσα αναφέρονται σε έγγραφα Ο Συνταγματάρχης ε.α. Coşkun Başbuğ, ο οποίος κατηγορήθηκε για συμμετοχή του σε υπόθεση εμπορίας λευκής σαρκός στην Τουρκία, εντοπίστηκε σε συνομιλία του να δηλώνει και τρομερά πράγματα για το σχέδιο αυτό.
 
Ο ίδιος υποστήριξε την άποψη της μαζικής δολοφονίας μη Τούρκων και μη Μουσουλμάνων στην Τουρκία σε μια ιδιωτική τηλεφωνική συνομιλία που εντοπίστηκε από ανακριτές ως μέρος έρευνας για το οργανωμένο έγκλημα.

Σύμφωνα με ένα αντίγραφο της εξουσιοδοτημένης από το δικαστήριο τηλεπικοινωνίας που έλαβε η ιστοσελίδα Nordic Monitor, ο συνταγματάρχης Coşkun Başbuğ διαμαρτυρήθηκε για την κατάσταση στην Τουρκία και επέκρινε για τα δικαιώματα που δόθηκαν σε κοινότητες μειονοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των χριστιανών, των Εβραίων κά.

Στις 17 Δεκεμβρίου 2011 ο Başbuğ μιλούσε στο τηλέφωνο με τον στενό του φίλο Ersin Kaymakçı, λέγοντας: «Θα κάνουμε έναν πόλεμο, αδελφέ», παρόμοιο με το κίνημα αντίστασης που ξεκίνησε το 1919 υπό την ηγεσία του ιδρυτή της δημοκρατίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ κατά των δυνάμεων της Αντάντ".

Ο Kaymakçı υποστήριξε ότι οι μη μουσουλμάνοι και οι μη Τούρκοι (δηλαδή οι Χριστιανοί, Έλληνες, Εβραίοι, Αρμένιοι, Κούρδοι κά) θα έπρεπε να εγκαταλείψουν τη χώρα χωρίς καν να καταφύγουν σε πόλεμο.

«Αυτή τη φορά δεν χρειάζεται να πολεμήσουμε σε έναν πόλεμο», σχολίασε.

Ωστόσο, ο συνταγματάρχης Başbu insist ήταν επίμονος και απάντησε: «Όχι χωρίς να πάρουμε τη ζωή αυτών των φαντασμάτων». 

Ο Kaymakçı διαφώνησε περαιτέρω, λέγοντας: «Αδερφέ, αυτοί οι φίλοι μας θα πρέπει να βγουν από εδώ, χωρίς να πολεμήσουμε. Ξέρεις τι, θα νιώσουν οι Τούρκοι πολίτες που αναπνέουν κάτω από το λαιμό τους”.

Η σκανδαλώδης συνομιλία μετατρέπεται αργότερα σε θέμα του πώς θα προβάλουν και θα εντοπίσουν μη Τούρκους και μη Μουσουλμάνους.

Οι δύο συνεργάτες καυχιόντουσαν για το πώς θα φορτώσουν μη μουσουλμάνους/μη Τούρκους σε λεωφορεία μεγάλης χωρητικότητας για μαζικό εκτοπισμό.

Ο Kaymakçı επαίνεσε τον Başbuğ για την ανάπτυξη αυτού που ισχυρίστηκε ότι ήταν μια τεχνική για την αναγνώριση των μη μουσουλμάνων / των μη-Τούρκων ελέγχοντας την καρωτιδική αρτηρία τους με δάχτυλα τοποθετημένα στο λαιμό.

Υπενθύμισε με υπερηφάνεια ότι θα αναφέρει τη μέθοδο του Başbuğ όταν συνομιλείσει με φίλους σε άλλες ώρες. Για λίγο, οι δύο τους παραπονέθηκαν επίσης για το άνοιγμα συναγωγών και μη μουσουλμανικών ιδρυμάτων στην Τουρκία.

«Απελευθερώνουμε 12 συναγωγές και 12 ιδρύματα [από περιορισμούς που επιβάλλονται από το κράτος]», θρήνησε ο Kaymakçı, βρίζοντας για την κίνηση αυτή.

Σε απάντηση, ο Başbuğ δήλωσε ότι η κυβέρνηση είχε αποδεχτεί την αίτηση μιας ασήμαντης ένωσης μειονοτήτων που θα αναγνωριστεί ως ίδρυμα, ως μια σημαντική αλλαγή στο τουρκικό νομικό καθεστώς.

Συμφώνησαν δε ότι ο τότε πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπατήθηκε από τον τότε αναπληρωτή πρωθυπουργό Μπουλέντ Αρίντς.

Το 2011 η κυβέρνηση εξέδωσε διάταγμα που επιστρέφει όλα τα κατασχεθέντα ακίνητα που ανήκουν σε μειονοτικά ιδρύματα στην Τουρκία.

Σύμφωνα με το διάταγμα, τα ιδρύματα των μειονοτήτων θα μπορούσαν να ανακτήσουν την ακίνητη περιουσία που είχαν δηλώσει το 1936. Όλα τα ακίνητα, τα νεκροταφεία και άλλες περιουσίες θα επιστρέφονταν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Η ακίνητη περιουσία που ανήκει σήμερα σε τρίτους θα αποζημιωθεί επίσης.

Ωστόσο, η πρωτοβουλία δεν υλοποιήθηκε ποτέ πλήρως, καθώς εκπρόσωποι από μη μουσουλμανικά ιδρύματα ανακοίνωσαν ότι είχαν λάβει θετική απάντηση μόνο για το 16 τοις εκατό των αιτήσεων που υπέβαλαν για την επιστροφή της περιουσίας τους που κατασχέθηκε από το κράτος.

Ο Coşkun Başbuğ εμφανίζεται συχνά στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT της Τουρκίας, καθώς και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, σχολιάζοντας θέματα ασφάλειας, στρατιωτικής και εξωτερικής πολιτικής.

Ο Başbuğ, εμφανιζόμενος στο τηλεοπτικό δίκτυο A-Haber, που ανήκει στην οικογένεια του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, κατηγόρησε τους Εβραίους ότι βρίσκονται πίσω από την πανδημία του COVID-19:

«Είναι μια συνωμοσία του σιωνισμού. Ο σιωνισμός είναι μια οργάνωση που συνηθίζει να κυβερνά τον κόσμο μέσω της οικονομίας. Να δείτε ότι σε λίγες εβδομάδες ότι θα βρουν ένα εμβόλιο για αυτόν τον ιό», δήλωσε ο Başbuğ, προσθέτοντας:« Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι όσοι δημιούργησαν αυτόν τον ιό θα βρουν ένα εμβόλιο για αυτόν. Το Ισραήλ έχει ήδη ανακοινώσει ότι έχει βρει ένα αφού οι Εβραίοι Σιωνιστές έχουν δημιουργήσει τον κορονοϊό ως βιολογικό όπλο, όπως η γρίπη των πτηνών και ο αιμορραγικός πυρετός του Κονγκό [CCHF]. 

Συνεχίζουν να δημιουργούν τέτοιου είδους ιούς για να επανασχεδιάσουν τον κόσμο και να αναγκάσουν τους ανθρώπους να αγοράσουν τα φάρμακά τους, έχοντας σκοπό να υποτάξουν τις χώρες και να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό».

Στο τηλέφωνο, ο Başbuğ και ο Kaymakçı μίλησαν επίσης για το πώς οι Τούρκοι θα σώσουν τον κόσμο, θα αυξήσουν τον τουρκικό πληθυσμό αναπαράγοντας περισσότερους Τούρκους, να κατασκευάσουν τα δικά τους μαχητικά αεροσκάφη, ελικόπτερα και βόμβες και να κάνουν άλλες χώρες υπηρέτες της Τουρκίας.

Όσο και να ακούγονται εξωφρενικά, παρόμοια σχέδια υπάρχουν στα συρτάρια του τουρκικού γενικού επιτελείου, της ΜΙΤ και του καθεστώτος του Ερντογάν.

Ο άκρατος εθνικισμός εμποτισμένος με ριζοσπαστικές αντιλήψεις του Ισλάμ, αποτελούν ένα τρομερό θανατηφόρο μείγμα για ολόκληρη την περιοχή της Α.Μεσογείου και πιθανότατα για Ελλάδα και Κύπρο. 

 PENTAPOSTAGMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου