Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ…ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ


Μια πολύ χαρακτηριστική περίπτωση που αποκαλύφθηκε από τον γνωστό καθηγητή, Βασίλειο Μαρκεζίνη, δείχνει για άλλη μια φορά ότι το ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα δεν ενδιαφέρεται για τα εθνικά μας θέματα και το μόνο που το ενδιαφέρει είναι οι καρέκλες του και να υπακούει στις εντολές των…ανθέλληνων «αφεντικών» του.


 
«Το καλοκαίρι του 2009 ο τότε Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Γράψας, είχε προβεί σε πλήρη πολεμική προετοιμασία στο Αιγαίο με διασπορά Μαχητικών, θεωρώντας ότι η Τουρκία ετοιμαζόταν για «θερμό» επεισόδιο.

Σε τηλεγράφημα της αμερικανικής Πρεσβείας στην Άγκυρα, αναφερόταν ότι το Νορβηγικό Malene Ostervold, πραγματοποιούσε έρευνες στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα για λογαριασμό της Τουρκίας, συνοδεία τουρκικής Φρεγάτας!

Η Ελλάδα αντέδρασε με διαβήματα και αφού έγινε προειδοποίηση ότι τα σκάφη βρίσκονταν σε Ελληνικά ύδατα, απέπλευσαν και τα δύο για τα τουρκικά νερά.

Λίγες ημέρες μετά τις προκλήσεις, υπήρξε συνάντηση του τούρκου Υφυπουργού Εξωτερικών Χαϊντάρ Μπερκ με τον Αμερικανό επιτετραμμένο στην Άγκυρα Ντάγκλας Σίλιμαν.

Στην συνάντηση o τούρκος Υφυπουργός “κατήγγειλε” ότι το Ελληνικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού που έσπευσε στην περιοχή, πλησίασε στα 50 μέτρα το Νορβηγικό ερευνητικό και απείλησε ότι θα το βυθίσει!!

Ο Στρατηγός Γράψας αντικαταστάθηκε άνευ αιτιολογίας 8 μήνες πριν λήξει η θητεία του και από τα όσα κυκλοφόρησαν εκείνες τις μέρες, βγήκε το συμπέρασμα ότι ο Στρατηγός «πλήρωσε» γιατί ενοχλούσε με τα Στρατηγικά του σχέδια και την επάνδρωση των βραχονησίδων, τους Τούρκους και τους Αμερικανούς! Δημιουργούσε “προϋποθέσεις θερμού επεισοδίου” με τις Αμφίβιες Μονάδες που έβγαιναν αιφνιδιαστικά σε διάφορα ξερονήσια….!

ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Η κα ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΥΒΕΛΟΥ κλπ ΤΟΤΕ ΥΠ.ΕΞ.!»

(Αποκαλύψεις του Καθηγητή Μαρκεζίνη και τηλεγραφημάτων του Wikileaks )

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου