Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Ουκρανία: Όλη η αλήθεια για το Τάγμα Αζόφ σε 5 λεπτά – Ποιοι βιάζουν και σκοτώνουν Έλληνες ομογενείς

Τι αποκρύπτει η Δύση για το Τάγμα Αζόφ - Τι λένε οι Έλληνες ομογενείς

Το νεοναζιστικό Τάγμα Αζόφ εδώ και περίπου οκτώ χρόνια σπέρνει τον τρόμο στην Ουκρανία, καθώς βιάζει, βασανίζει και σκοτώνει Ρωσόφωνους και φιλορώσους, όπως είναι και οι Έλληνες ομογενείς. 

Σε αυτό, μάλιστα, αποδίδει η Μόσχα μερικά από τα πλήγματα σε κατοικημένες περιοχές της Ουκρανίας, όπως αυτά στον Σαρτανά, που στοίχισαν τη ζωή σε Έλληνες ομογενείς, παρόλο που η Δύση το αποκρύπτει και κατηγορεί τη Μόσχα, μια προπαγάνδα που υιοθετεί και η ελληνική κυβέρνηση.

H νεοναζιστική οργάνωση και ένα από τα πλέον βασικά τμήματα της Ουκρανικής Εθνοφρουράς και το παρακάτω πεντάλεπτο βίντεο εξηγεί πολλά.

Να θυμίσουμε ότι η Μόσχα τονίζει συνεχώς ότι ξεκίνησε στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία για την «αποστρατικοποίηση» και «αποναζιστοποίηση» της χώρας.

Τι λέει Ελληνίδα ομογενής

Ελληνίδα ομογενής από την Μαριούπολη μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και αποκρύπτονται από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Όπως τόνισε η Μαρίνα στο τοπικό μέσο της Λέσβου stonisi.gr «οι Ουκρανοί νεοναζί κάνουν εδώ και χρόνια θηριωδίες σε βάρος των ρωσόφωνων και των ρωσόφιλων», ενώ όσο η ίδια όσο και η εθελόντρια Ζωή Λειβαδίτου, μιλάνε για έναν πόλεμο που δεν ξεκίνησε πριν από 2 εβδομάδες αλλά πριν από 8 χρόνια, το 2014.

Όσα είπε: 

«Ναζί Ουκρανοί καίνε παιδιά, καταστρέφουν σχολεία!

Το 2014 έγινε πραξικόπημα στην Ουκρανία, έδιωξαν τον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο από τη θέση του και εγκαταστάθηκε μια καινούρια κυβέρνηση, τοποθετημένη από το αμερικανο-ευρωπαϊκό συνασπισμό.

Ταυτόχρονα δημιουργήθηκαν άπειρα νεοναζιστικά τάγματα, γιατί τάγματα είναι, οι οποίοι έλεγαν ότι είναι ανεξάρτητοι.

Δεν ήταν ανεξάρτητοι, σαφώς. Κάποιος τους χρηματοδότησε και λειτουργούσαν υπό την αιγίδα της τότε νέας κυβέρνησης της Ουκρανίας, και έκαναν και κάνουν έως σήμερα ό,τι θέλουν, χωρίς φρένο, έλεος, συμπόνια.

Βιάζουν και σκοτώνουν εν ψυχρώ. Γνωρίζω προσωπικά γυναίκες που βιάστηκαν, και πήγαν να το δηλώσουν στην Αστυνομία και εκεί τους είπαν να αποσύρουν τις μηνύσεις. Σταματούσαν στο δρόμο τα αυτοκίνητα για να σκοτώσουν τους οδηγούς, υπήρξε μεγάλο κυνηγητό εναντίον των Ρωσόφωνων από τους ναζί, τους οποίους η κυβέρνηση τους στήριζε.

Είχανε και τα σήματα τα φασιστικά μαζί τους οι ναζί. Θέλανε να καθαρίσουν τους Ρωσόφωνους».

PRO NEWS

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου