Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Έχετε δει εσείς φτωχό πολιτικό; Σα να λέμε, έχετε δει αυτοκίνητο χωρίς μίζα;

Η μίζα του αυτοκινήτου είναι ένα μοτέρ, που αποτελείται από το ρότορα, τον στάτορα, τα καρβουνάκια, το μπουτόν, μία ηλεκτρονική πλακέτα, άντε και κανένα ρουλεμάν. Η μίζα του πολιτικού αποτελείται από βαλίτσες με χρήματα, ευρωπαϊκά και αμερικάνικα, λογαριασμούς σε ελβετικές τράπεζες και τα νησιά Cayman, δωράκια αυτοκίνητα, σπίτια με πισίνες, βίλες σε νησιά, κανέναν πληρωμένο εραστή και κανένα πακετάκι κοκαΐνη.

Τώρα εδώ που φτάσαμε σε πιάνει και η ντροπή. Τι να πας να πεις στον ηλεκτρολόγο του αυτοκινήτου; Ρε μάστορα θα μου φτιάξεις τη μίζα; Φοβάσαι μη σου πει και τι είναι εδώ ρε παλικάρι; Πολιτικό γραφείο;

Η μίζα, που λέτε, έχει αναθρέψει γενιές και γενιές πολιτικών και ακόμα και εκείνοι που δεν τη γνώριζαν, μόλις μπήκαν στην πολιτική και ανέβηκαν τα σκαλοπάτια της, την συνάντησαν και έλυσαν το πρόβλημα της ζωής τους.

Έχετε δει εσείς φτωχό πολιτικό; Σαν να λέμε, έχετε δει αυτοκίνητο χωρίς μίζα; Βέβαια στο αμάξι τη μίζα δεν τη βλέπεις, είναι αρκετά χαμηλά ,αλλά ούτε και τη μίζα του πολιτικού τη βλέπεις, γιατί μπορεί να στεναχωρηθούν τα χαϊβάνια οι ψηφοφόροι. Άντε εκλογές θα έχουμε σε λίγο, ετοιμάστε τις ψήφους σας, να χτιστούν νέες μίζες και να επισκευάσουμε και τις παλιές, για να πάρει μπροστά η χώρα και η πολιτική.

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Ρωμιοί της Πόλης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου