Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Ιμάμογλου σε Ερντογάν: «Έλα να παλέψεις γενναία, μην προσπαθείς να εξαφανίσεις τους αντιπάλους σου»

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης ο οποίος τις τελευταίες ημέρες συσπείρωσε ένα μεγάλο κομμάτι της Αντιπολίτευσης καθώς και χιλιάδες Τούρκων οι οποίοι διαδήλωσαν στο πλευρό του, έστειλε μηνύματα στον Ερντογάν ενόψει των επικείμενων εκλογών

Η κόντρα που έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες μεταξύ του Εκρέμ Ιμάμογλου και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζεται καθώς μετά την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου για ποινή φυλάκισης και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, πέρασε στην αντεπίθεση, ρίχνοντας το γάντι στον τούρκο πρόεδρο.

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου, κάλεσε τον Ερντογάν να «παλέψει γενναία» και να μην προσπαθεί να εξαφανίσει τους αντιπάλους του.

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης ο οποίος τις τελευταίες ημέρες συσπείρωσε ένα μεγάλο κομμάτι της Αντιπολίτευσης καθώς και χιλιάδες Τούρκων οι οποίοι διαδήλωσαν στο πλευρό του, έστειλε μηνύματα στον Ερντογάν ενόψει των επικείμενων εκλογών και στη σκιά των μεθοδεύσεων για την πολιτική εξόντωσή του.

Οι υπερπτήσεις, ο κίνδυνοι και ο άγνωστος Ερντογάν των εκλογών

«Εγώ είμαι ένας παίχτης έτοιμος, που θα μπει στο γήπεδο για να παίξει .Αλλά προσπαθούν να με τραυματίσουν, όταν βγαίνω από το σπίτι για να πάω στο γήπεδο. Τον κ. πρόεδρο που είναι από την περιοχή Κασίμπασα, είμαστε και σχεδόν συμπατριώτες, τον καλώ να παλέψει γενναία. Μην επιχειρήσει να εξαφανίσει τους αντιπάλους του του, αλλά να παλέψει γενναία».

Η απάντηση Ερντογάν

Από την πλευρά του ο Ερντογάν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, απάντησε στην πρόκληση  του Ιμάμογλυ προκαλώντας την αντιπολίτευση: «Αν αντέχει η καρδιά τους, ας βγουν να ανακοινώσουν τον υποψήφιο τους. Κι εμείς να ξέρουμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε στις πλατείες».

Χθες, εξάλλου, ο τούρκος πρόεδρος είχε αναφερθεί και πάλι στις τουρκικές εκλογές και στη συμμαχία της Αντιπολίτευσης.

«Κάθε άτομο αυτής της χώρας ξέρει ποιον να ψηφίσει για το μέλλον του όταν κοιτάζει το ερειπωμένο τραπέζι που ονομάζεται “τραπέζι των 6″”.

Αυτό το έθνος δεν θα παραδώσει το μέλλον του σε αυτό το παράξενο τραπέζι όπου όλοι κάνουν κινήσεις ο ένας πίσω από την πλάτη του άλλου» είχε σημειώσει μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Επιμέλεια Μιχάλης Νιβολιανίτης

IN.GR

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου