Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

ΠΑ.ΣΥ.Β.Α. - Χειμάρρα: Κινδυνεύει η ζωή του Παντελή Κοκαβέση, πρέπει να μεταφερθεί αμέσως στο Ωνάσειο - έκκληση από την αδελφή του ( Video )

Έκκληση στην ελληνική κυβέρνηση και στο υπουργείο Εξωτερικών μέσω του iefimerida.gr για την άμεση μεταφορά του στο Ωνάσειο, καθώς κινδυνεύει η ζωή του, απευθύνει η αδελφή του Χειμαρριώτη Παντελή Κοκαβέση, Ελεονώρα

Ο Παντελής Κοκαβέσης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο των Τιράνων, παρά το γεγονός ότι πριν από περίπου έναν χρόνο είχε κάνει μεταμόσχευση καρδιάς στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Ο ομογενής από τη Χειμάρρα συνελήφθη μαζί με τον Φρέντι Μπελέρη αργά το βράδυ της Πέμπτης (11/5) και από τότε κρατείται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Αγία Τερέζα», στην αλβανική πρωτεύουσα.

Όπως λέει η Ελεονώρα Κοκαβέση, η οποία είχε συγκλονίσει με την ομιλία της στη Βουλή των Εφήβων το 1996, η υγεία του αδελφού της παρουσίασε επιδείνωση και ήδη έχει μεταφερθεί σε άλλον θάλαμο.

Όπως λέει χαρακτηριστικά μέσω του iefimerida.gr: «Απευθύνω έκκληση για άμεση μεταφορά του Παντελή στο Ωνάσειο. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει κάνει μεταμόσχευση καρδιάς μόλις πριν από ένα χρόνο, διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του όταν δεν λαμβάνει εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα που μπορεί να τη δώσει μόνο το Ωνάσειο, στο οποίο έκανε τη μεταμόσχευση».

Η Ελεονορα Κοκαβέση στη βουλή των Ελλήνων.

 






 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου