Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Αλβανικό δημοσίευμα: Καλύτερα «αδέλφια με τους Κινέζους» παρά «αδέλφια με τους Έλληνες»!

 «Οι υποταγμένοι ηγέτες της Αλβανίας κατά καιρούς σε όλη την ιστορία έχουν ανακηρύξει τον αλβανικό λαό γενετικά αδελφό με κάποιους άλλους λαούς»

Περίμενα να σκάσουν οι κεραυνοί των Λεβαντίνων Αλβανών στα Τίρανα και στην Πρίστινα κατά του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα, ο οποίος στις 11 Μαΐου 2023 εξέδωσε άλλη μια δήλωση ότι «εμείς με τους Έλληνες είμαστε αδέρφια».

Κανένας Λεβαντίνος, κανένας μοντέρνος άθεος και κανένας φονταμενταλιστής της θρησκευτικής μειονότητας δεν τον αποδοκίμασε. Συμφώνησαν με τη ρήση «Οι Αλβανοί είναι αδέρφια με τους Έλληνες».

Φανταστείτε τι καταιγίδα και ρητορικό μπαράζ θα είχε ξεσπάσει, αν ο Ράμα έκανε το μοιραίο λάθος και δήλωνε ότι «εμείς  με τους Τούρκους είμαστε αδέρφια».

Όλοι θυμούνται πώς οι Λεβαντίνοι των Τιράνων και της Πρίστινα σήκωσαν αυτόχθονες συναγερμό, όταν ένας Τούρκος υπουργός τόλμησε να το πει αυτό.

Τώρα που ο Ράμα έκανε τους Αλβανούς αδέρφια με τους Έλληνες, οι Λεβαντίνοι και οι θρησκευόμενοι φονταμενταλιστές στα Τίρανα και την Πρίστινα έμειναν σιωπηλοί και δεν υπερασπίστηκαν την γηγενή παρθενία.

Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι οι Λεβαντίνοι, οι ψεύτικοι άθεοι και οι φονταμενταλιστές των θρησκευτικών μειονοτήτων δεν έχουν πρόβλημα με την εγγενή παρθενία των Αλβανών, αλλά πληρώνονται για την αποστολή των θρησκευόμενων σταυροφόρων έναντι της πλειοψηφίας.

Ούτε οι πολιτικοί, ούτε αυτοί της πρωθυπουργικής εταιρείας της «ελληνικής αδελφότητας», ούτε αυτοί της αντιπολίτευσης που βρίσκονται σε άθλια έκσταση με την «ελληνική αδελφότητα», ούτε τα ΜΜΕ των δύο πλευρών του ελληνικού μισθολογίου για την ηλιθιότητα, που «είμαστε αδέρφια με τους Έλληνες».

Γιατί οι καταπιεσμένοι και οι ράτζες δεν έχουν ταυτότητα ούτε αξιοπρέπεια και δεν τους κάνει εντύπωση που στα 111 χρόνια ύπαρξης του κράτους, η Αλβανία είχε μόνο συγκρούσεις και εδαφικές διεκδικήσεις από την Ελλάδα σε όλες τις εποχές και τα καθεστώτα.

«Αδερφέ», η Ελλάδα  έχει ισχύ εδώ και 83 χρόνια, μέχρι σήμερα, την εμπόλεμη κατάσταση με την Αλβανία.

Η ειρωνεία είναι ότι ακόμη και την επομένη της παραισθησιολογικής δήλωσης ότι «είμαστε αδέρφια με τους Έλληνες», το υπουργείο Εξωτερικών της «αδελφής» Ελλάδας έβγαλε τέσσερις ανακοινώσεις κατά της Αλβανίας.

Ο «αδερφός» Μιτσοτάκης διαμαρτυρήθηκε για την Αλβανία στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 Ο «αδερφός» Δένδιας διαμαρτυρήθηκε για την Αλβανία στον υπουργό Εξωτερικών της ΕΕ και στη σουηδική προεδρία της Ε.Ε. 

Ο Έλληνας πρέσβης συγκέντρωσε όλους τους διαπιστευμένους πρεσβευτές της ΕΕ στα Τίρανα και διαμαρτυρήθηκε κατά της Αλβανίας.

Το ΥΠΕΞ της «αδελφής» Ελλάδας στις 13 Μαΐου 2023 εξέδωσε ανακοίνωση με την εδαφική διεκδίκηση της Χειμάρρας ως «σημαντικού κέντρου της ελληνικής εθνικής μειονότητας» και απείλησε την Αλβανία ότι «θα υπάρξουν επιπτώσεις στις σχέσεις της ΕΕ με την Αλβανία».

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας μπορεί να έχει τους δικούς του προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους για την «αδελφότητα» του με τους Έλληνες.

 Οι υποτακτικοί ηγέτες της Αλβανίας κατά καιρούς σε όλη την ιστορία έχουν ανακηρύξει αρκετούς λαούς αδέρφια στον αλβανικό λαό.

Η ιστορία μας αποδεικνύει ότι το κρατικό πιστοποιητικό των «Κινέζων αδερφών» των Αλβανών ήταν καταλληλότερο από το σημερινό των «Αδελφών Ελλήνων» των Αλβανών.

Gazeta Dita

Γράφει ο Σαμπάν Μουράτι

The Hellenic Information Team


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου