Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Μέγας ανθρωπιστής ο Ερντογάν «κλαίει και οδύρεται» τώρα για την Τριπολιτσά

H φωτογραφία που ανήρτησε ο Ταγιπ Ερντογάν στο Twitter

Φαίνεται παρανοϊκή, αλλά αυτή ήταν η σημερινή επιλογή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να επιτεθεί στη χώρα μας.

Στην απόγνωσή του να βρει ένα επικοινωνιακό αντίβαρο στις θηριωδίες και γενοκτονίες για τις οποίες ιστορικά κατηγορείται (και διεθνώς) η Τουρκία, ο ισλαμιστής Πρόεδρος της Τουρκίας ανέσυρε από την -ούτως ή άλλως ρηχή και απολύτως στρεβλή- ιστορική μνήμη του την άλωση της Τριπολιτσάς, την οποία προσπαθεί να εμφανίσει περίπου ως ελληνική γενοκτονία κατά πάντων. 

«Δεν ξεχάσαμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη Σφαγή της Τριπολιτσάς που έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου 1821, στην οποία δολοφονήθηκαν βάναυσα χιλιάδες μουσουλμάνοι Τούρκοι, Αλβανοί αδελφοί μας και Εβραίοι», αναφέρει ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ο οποίος, βουτηγμένος σε νεοοθωμανικό μίσος, προφανώς αναγνωρίζει ως δίκαιο τον 400ετή οθωμανικό ζυγό στην Ελλάδα και άρα καταδικαστέο κάθε επεισόδιο εθνοαπελευθερωτικού αγώνα.

Όσα πάντως συνέβησαν στην άλωση της Τρίπολης, τα έχουν αναλύσει διεξοδικά δεκάδες Έλληνες Ιστορικοί με πλήρη ελευθερία λόγου εδώ και δεκαετίες.

‘Οταν το τουρκικό καθεστώς φθάσει στο 1/100 της ιστορικής αυτογνωσίας που μέσα από τη Δημοκρατία και τους θεσμούς της έχει επιτύχει η Ελλάδα, το  ξανασυζητάμε

Hellas Joyrnal


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου