Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Aπειλεί με εισβολή ο Ερντογάν: Υπάρχουν νησιά στο Αιγαίο υπό «ελληνική κατοχή»-"Μην ξεχνάτε τι έγινε στη Σμύρνη"

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του με τις νέες προκλητικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας καθώς αναφέρθηκε σε «κατεχόμενα ελληνικά νησιά» και δεν δίστασε να εξαπολύσει απειλές για μια ακόμα φορά.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο περιθώριο της τεχνολογικής εκδήλωσης «TEKNOFEST», ο Ερντογάν προχώρησε σε ακόμα μια απίστευτη πρόκληση σε βάρος της Ελλάδας.

Με ευθείες απειλές ο Τούρκος πρόεδρος αμφισβήτησε ευθέως την ελληνική κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου και υποστήριξε πως η Άγκυρα είναι έτοιμη να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί όταν έρθει η ώρα, κάνοντας ξανά αναφορές στη Μικρασιατική Καταστροφή και το 1922.

«Έλληνες, κοιτάξτε την ιστορία, γυρίστε πίσω στην ιστορία, αν πάτε πολύ πιο μακριά, το τίμημα θα είναι βαρύ. Έχουμε μόνο μια κουβέντα για την Ελλάδα, μην ξεχνάτε τη Σμύρνη», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Anadolu, ο Ερντογάν υποστήριξε πως «Τα κατεχόμενα νησιά της Ελλάδας δεν μας δεσμεύουν. Όταν έρθει η ώρα θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται».

«Η Τουρκία αυτή τη στιγμή είναι στη δεύτερη θέση σε ανάπτυξη. Όταν λένε «Τρελοί Τούρκοι», ξέρουν ότι οι τρελοί Τούρκοι συνεχίζουν τον δρόμο τους με την ανάπτυξη», είχε αναφέρει νωρίτερα πριν κάνει τη «γέφυρα» με τα ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα και εξαπολύσει ευθεία απειλή σε βάρος της χώρας μας.

WAR  NEWS  24/7


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου