Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Προκαλούν οι Τούρκοι: Nα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και να αφήσουμε άφωνο τον πρόεδρο τους

 «Κρατηθείτε γιατί το μεγάλο πάρτι θα γίνει στην Αθήνα» αναφέρει προκλητικά ο Τούρκος ποδοσφαιριστής Μεσούτ Οζίλ

Προκλητικοί οι Τούρκοι, λίγες μέρες πριν ο Ολυμπιακός υποδεχθεί την Φενερμπαχτσέ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Μεσούτ Οζίλ έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Europa League, αλλά και στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Φενέρμπαχτσε ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την Γαλατασαράι. Ο Μεσούτ Οζίλ ήταν από τους πρωταγωνιστές των φιλοξενουμένων μιας και βοήθησε τα μέγιστα, βρίσκοντας μάλιστα και μια φορά δίχτυα.

Μετά το σπουδαίο διπλό, ο Γερμανός μέσος της Φενέρ έδωσε το έναυσμα στους συμπαίκτες του, υπενθυμίζοντας τους πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας της Πέμπτης (25/11) κόντρα στον Ολυμπιακό, για την 5η αγωνιστική του Europa League. Μάλιστα, δεν έλειψε να αναφερθεί τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη τονίζοντας πως πρέπει πάση θυσία να τον αφήσουν δίχως λόγια.

«Πάντα κερδίζουμε την Γαλατασαράι και τώρα στόχος είναι ο Ολυμπιακός. Ήρθε η ώρα να πάμε εκεί (σ.σ. στην Ελλάδα), να κερδίσουμε και να αφήσουμε άφωνο τον πρόεδρου τους. Κρατηθείτε γιατί το μεγάλο πάρτι θα γίνει στην Αθήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 33χρονος αστέρας των Τούρκων.

Θυμίζουμε πως μετά την συντριπτική νίκη του Ολυμπιακού εναντίον της Φενερμπαχτσέ μέσα στην Κωνσταντινολυπολη (0-3), ο Πρόεδρος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, δήλωσε μεταξύ άλλων: 

«Σίγουρα είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Ειδικά με αυτή τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη, στην Πόλη μας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ζήσαμε ιστορικές στιγμές. Μου θύμισε το 2012 όταν είχαμε κερδίσει στο φάιναλ φορ στο μπάσκετ στην Πόλη. Για εμάς ήταν κάτι πολύ μεγάλο και είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες. Αυτό που είπα και στα παιδιά που ήμουν μαζί τους, είναι μερικές λέξεις: Ελλάδα, Θρύλος, Θρησκεία μέσα στην Τουρκία. Αυτό τα λέει όλα».

«Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να ανεβάζουμε τον Ολυμπιακό μας όσο πιο ψηλά γινεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες μέσα στην Πόλη μας».

Οι πατριωτικές δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε που μίλησε για  «μια τεράστια νίκη μέσα στην Πόλη μας»,  προκάλεσαν ιδιαίτερες αντιδράσεις στη Τουρκία και σχολιάστηκαν ανάλογα από ΜΜΕ της γειτονικής χώρας αλλά και Τούρκους οπαδούς στα social media.

Είναι χαρακτηριστικό πως το hashtag #marinakis κατέκλυσε το τουρκικό Twitter, ενώ στο... παιχνίδι παρέμειναν φυσικά και τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρα

PENTAPOSTAGMA


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου