Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


Η Ελλάδα μας ανήμερα και της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου γιορτάζει και τιμά όλους όσους καθημερινά με θάρρος και αυταπάρνηση υπηρετούν και υπερασπίζονται πάντα στο ακέραιο και μέχρις αυτοθυσίας τα σύνορά μας, την εδαφική μας ακεραιότητα και την εθνική μας κυριαρχία, όπου και όποτε αυτό χρειαστεί.


Σε δύσκολες στιγμές, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι παρούσες σε κάθε άκρη της πατρίδας μας, προσφέροντας με το δυναμικό τους ό,τι καλύτερο μπορούν για την κοινωνία και εισπράττουν τη στήριξη του ελληνικού λαού.

Όταν οι Ένοπλες Δυνάμεις, ο λαός και η Εκκλησία είναι μαζί, τότε ένα έθνος δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα».

Στα Τρίκαλα η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων εορτάσθηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Επισκέψεως όπου τελέσθηκε Δοξολογία, την οποίαν τέλεσαν από κοινού οι μητροπολίτες Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος και Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.

Παρευρέθηκαν οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου. Η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας για τις Ένοπλες Δυνάμεις έγινε από τον κ. Ιωάννη Ξηρό, Ταξίαρχο ε. α. Από τη Ε.Α.Α.Σ. / Τρικάλων παρευρέθηκε το Δ.Σ. και τα μέλη αυτού.

Μετά την Δοξολογία τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων στη Σ.Μ.Υ. από τους μητροπολίτες Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο και Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο.
Στη συνέχεια έγινε η κατάθεση Στεφάνων από εκπροσώπους Στρατιωτικών αρχών, της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, θεσμικούς και εκπροσώπους φορέων του Νομού Τρικάλων, κ.α



Στη συνέχεια έγινε η κατάθεση Στεφάνων από εκπροσώπους Στρατιωτικών αρχών, της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, θεσμικούς και εκπροσώπους φορέων του Νομού Τρικάλων, κ.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου