Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Αλβανία: «Aιτία πολέμου» γιατί επιδεικνύεται νόμιμα η ελληνική σημαία στις Βουλιαράτες (φωτό)


Kλιμακώνουν συνεχώς και με κάθε αφορμή οι Αλβανοί. Για "αιτία πολέμου" μιλά αλβανικό ΜΜΕ το οποίο διαμαρτύρεται γιατί επιδεικνύεται νόμιμα από την Γ.Μπιτάκου και τον ανιψιό του ήρωα Κ.Κατσίφα η ελληνική σημαία στις Βουλιαράτες.
"Η ασυνήθιστη αυτή πρόκληση των Ελλήνων από τις Βουλιαράτες, αυτή η εικόνα που βλέπετε μπορεί να γίνει αιτία για πόλεμο" γράφει αλβανικό ΜΜΕ και προσθέτει:

"Στις 28 Οκτωβρίου, οι δυνάμεις Renea σκότωσαν στο χωριό Βουλιαράτες του Αργυρόκαστρου , τον Κωνσταντίνο Κατσίφα . Η δολοφονία του Κάτσιφα προκάλεσε εθνικισμό και ρατσισμό, αφού ο Κατσιφάς ανήκε στην ελληνική μειονότητα στη χώρα μας. Τα πάντα κορυφώθηκαν την ημέρα της ταφής του, όταν Έλληνες εξτρεμιστές πλημμύρισαν το Αργυρόκαστρο  με φασιστικές κραυγές που παραβιάζουν τη δημόσια τάξη και τη συνύπαρξη μεταξύ των δύο κρατών".

"Ωστόσο, φαίνεται ότι η υπόθεση "Κατσίφας" δεν τελειώνει εκεί.

Στο Facebook δημοσιεύεται μια φωτογραφία μιας Ελληνίδας, της Γεωργίας Μπιτάκου, και του ανιψιού Κατσίφa που μιλάει για αυτό που οι Έλληνες αποκαλούν «απελευθέρωση της Βόρειας Ηπείρου».

Ο Αλβανός πολίτης που έχει στείλει φωτογραφίες στο αλβανικό ΜΜΕ λέει:

"Γεια σας! Αυτή η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από τη γυναίκα που ήταν όλη την ώρα κοντά στην οικογένεια του Κατσίφα... Αυτή είναι η Ελληνίδα που διάβασε τον επικήδειο . Αυτή η φωτογραφία βγήκε από την εκκλησία...

Απλώς δεν θα περίμενε  κανείς να βρει αυτές τις φωτογραφίες τόσο εύκολα ώστε να αποσταλούν. Ο λογαριασμός που δημοσιεύτηκε αυτή η φωτογραφία ανήκει σε αυτή την Ελληνίδα  και το ξέρω καλά. Εδώ λοιπόν είστε:

"Ένας στρατιώτης προκάλεσε το θάνατό του και η ελληνική εξέγερση άρχισε για την απελευθέρωση της «Βορείου Ηπείρου».

Στην εικόνα που δημοσίευσε η Ελληνίδα γράφει:

Καλημέρα με τον ανιψιό του Κατσίφα που μοιάζει με το θείο του στη γενναιότητα και το πνεύμα.

Στο μοναστήρι της Κοίμησης Θεοτόκου στις Βουλιαράτες!

Στα χωριά και τα βουνά της Δρόπολης, κτυπάει η καρδιά της Ελλάδας έτσι όπως την έχουμε οι αληθινοί πατριώτες στο νου και στις ψυχές μας, θα τιμήσουμε τον αδελφό μας Κωνσταντίνο Κατσίφα που με τη θυσία του ένωσε  το έθνος και τίμησε τα ιδανικά για τα οποία θυσιάστηκαν οι ένδοξοι πρόγονοι μας. "

PRONEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου