Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Αλβανία η «Κολομβία» της Ευρώπης: Πώς «κατέλαβαν» Βρετανία, Ελβετία κ.λ.π με το εμπόριο των ναρκωτικών


H Aλβανία έχει μετατραπεί στην «Κολομβία» της Ευρώπης και οι συμμορίες της έχουν «καταλάβει» τις ευρωπαϊκές χώρες με το απεριόριστο εμπόριο ναρκωτικών.

Φωτογραφίες με όπλα, μετρητά και ακριβά αυτοκίνητα δημοσιεύουν στο διαδίκτυο τα μέλη της Αλβανικής μαφίας που έχουν πλημμυρίσει την Βρετανία με κοκαΐνη.

Η Ελβετία έχει αρκετές πόλεις στη λίστα με το top ten κατανάλωσης κοκαΐνης που προέρχεται από το Κόσσοβο (Ζυρίχη, Γενεύη, Βασιλεία, Βέρνη κ.ά.),


Μάλιστα επειδή ο συγκεκριμένος είναι και μεγάλος φίλος της οικογένειας Σόρος δημιουργείται και ένα ερώτημα το από που βρίσκει όλα αυτά τα λεφτά ο γνωστός  δισεκατομμυριούχος για να παίζει με τις τύχες ολόκληρων λαών.

Δε νομίζουμε ότι προκύπτουν τα έσοδα αυτά μόνο από χρηματιστηριακά παιχνίδια.

Η δική του ψυχιατρική καρτέλα από το μακρινό 1982, γράφει, όπως ήδη αποκάλυψε το pronews.gr, πως έπασχε από επιθετική ψυχοπάθεια.

Και όχι μόνο αυτό. Ο Ράμα φημίζεται για τη φιλία του με τον σκοτεινό, ανθέλληνα χρηματιστή Σόρος, με τον οποίο έχουν  φωτογραφηθεί αγκαλιά, οικογενειακώς. Μαζί τους και ο γιός του Ράμα. Γόνος Χειμαριώτισσας μητέρας, της Άννας Κολέκα  απ΄ το χωριό Βουνό. Πούλησε μάνα και καταγωγή μπροστά στην εθνικιστική ψήφο που αυξάνεται. Έχει γίνει αδίστακτος. «Την Ακρόπολη την έσωσε ένας Αλβανός» έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει.

Εθνικιστής, λαϊκιστής, διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Έγινε σημαιοφόρος της «Μεγάλης Αλβανίας». Σέρβοι, Μαυροβούνιοι, Σκοπιανοί και Έλληνες μπήκαν στο στόχαστρο του, για το ιστορικά λυμένο, δήθεν θέμα της «Τσαμουριάς».

Όπως αποκαλύπτουν "Τα Νέα", η φωτογραφία που μοιάζει να σνιφάρει κόκα έκανε το γύρο του κόσμου πριν από λίγα χρόνια.

Ο ίδιος μίλησε για μοντάζ. Και όμως. Στη Βουλή, οι πολιτικοί του αντίπαλοι, τον…  αλεύρωσαν καθώς ήθελαν να κάνουν ευθεία παραπομπή στην άσπρη σκόνη!

Όπως  τον κατηγορούν, ανάμεσα σε αυτούς και ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Σαλί Μπερίσα, η Αλβανία έχει γίνει η ναρκο-πρωτεύουσα της Ευρώπης και ο Ράμα ο «ηγέτης της μαφίας».

Λίγες μέρες πριν δολοφονηθεί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας παραιτήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών , με την κατηγορία ότι εμπλέκεται σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Το Λαζαράτι είναι ο «χασισοβολώνας» των Bαλκανίων.

Πριν μερικούς μήνες η αντιπολίτευση τον κατηγόρησε για σκάνδαλο με ναρκέμπορους καθώς στην Αλβανία, εντοπίστηκε ποσό- ρεκόρ κοκαΐνης και για μια ακόμη φορά ειπώθηκε ότι πίσω βρίσκεται ο ίδιος ο Αλβανός πρωθυπουργός.

Μετά από την οργανωμένη επιχείρηση «χιόνι» κατασχέθηκαν στο λιμάνι του Δυρραχίου 613 κιλά κοκαΐνης αξίας 180 εκατομμυρίων.

Το κύκλωμα είχε κρύψει τα ναρκωτικά σε κοντέινερ μέσα σε 528 φακέλους κάτω από μπανάνες σε  ειδική κρύπτη που είχαν φτιάξει μέσα στο φορτηγό. Στη συνέχεια θα διοχετεύονταν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η αντιπολίτευση στην Αλβανία κατηγορεί τον Ράμα ότι κρύβεται πίσω από αυτό το αλισβερίσι και αναρωτιούνται αν σε ένα βράδυ εντοπίστηκαν 613 κιλά κοκαΐνης πόσες ποσότητες ναρκωτικών έχουν περάσει κατά καιρούς χωρίς να ανοίξει ρουθούνι;

Τώρα όμως έχουμε Αλβανούς συμμορίτες να επιδεικνύουν ελεύθερα στο instagram τα κατορθώματά τους.

Η συμμορία Hellbanizanz, με έδρα το Μπέρκινγκ στο ανατολικό Λονδίνο, λέγεται ότι διανέμει ναρκωτικά αξίας εκατομμυρίων λιρών στην Μεγάλη Βρετανία κάθε χρόνο.

Αλλά αντί να κρύβουν τις παράνομες δραστηριότητές τους, όπως κάνουν άλλες συμμορίες, αυτοί δημοσιεύουν φωτογραφίες με τον πλούτο και τα όπλα τους στο διαδίκτυο, συγκεντρώνοντας πάνω από 100.000 οπαδούς.

Τρία ηγετικά μέλη της συμμορίας φυλακίστηκαν για συνολικά 42 χρόνια το 2016, μετά από μια επιχείρηση της αστυνομίας που ανέκτησε ναρκωτικά αξίας 6 εκατομμυρίων λιρών και ένα πολυβόλο.

Όμως οι νόμοι φυλάκισης φαίνεται πως δεν πτοούν τις δραστηριότητες της συμμορίας που ποστάρουν συνεχώς φωτογραφίες στο Instagram.

Χθες το απόγευμα, ένα μέλος, που απεικονίζεται με το μεσαίο δάχτυλο στην κάμερα, έγραψε: «Προσπαθώ να τα ξοδέψω. Εσύ προσπαθείς ακόμη να τα βγάλεις».

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ακόμη και μια τούρτα φτιαγμένα από χαρτονομίσματα των 50 λιρών και βίντεο από τα μέλη στην φυλακή να ραπάρουν για τις βίαιες επιθέσεις τους. Τα μέλη έχουν επίσης δημοσιεύσει φωτογραφίες ενός μικρού παιδιού να φορά το μενταγιόν της συμμορίας.

Οι ίδιοι, καμαρώνουν πως έχουν τον «έλεγχο της πόλης» του Λονδίνου και ισχυρίζονται ότι είναι «έτοιμοι για πόλεμο» με τις αντίπαλες συμμορίες. Η Daily Express αναφέρει πως έχουν ξεπεράσει άλλες συμμορίες ναρκωτικών στο Λονδίνο διότι είναι αδίστακτοι και δεν διστάζουν να κάνουν βίαιες επιθέσεις.

Σε ένα βίντεο στο YouTube, μέλη τους ραπάρουν για να προειδοποιήσουν τους αντιπάλους τους. Περιγράφουν τον εαυτό τους ως «Βασιλικά των δρόμων» και το βίντεο τους δείχνει να ποζάρουν με τα πανάκριβα αυτοκίνητά τους και λαμπερές γυναίκες.

Ένα μέλος της συμμορίας, ο Τρίστερν Ασλάνι, φυλακίστηκε για 25 χρόνια με την κατηγορία πώλησης ναρκωτικών και πυροβόλων όπλων τον Ιούνιο του 2016. Συνελήφθη όταν τράκαρε με το αυτοκίνητό του σε ένα κατάστημα κατά την διάρκεια αστυνομικής καταδίωξης.

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε ένα σπίτι σε σχέση με την σύλληψή του και βρήκαν ναρκωτικά αξίας 6 εκατομμυρίων λιρών, και ένα πολυβόλο με σιγαστήρα.

Επειδή οι Αλβανικές συμμορίες εισάγουν τόσο πολύ κοκαϊνη στην Βρετανία, η Εθνική Υπηρεσία για την Εγκληματικότητα πιστεύει ότι αυτό έχει συμβάλει στην επιδημία των συμμοριών για την περιφέρεια.

Ορισμένες συμμορίες «προσλαμβάνουν» μικρά παιδιά για να μεταφέρουν ναρκωτικά έξω από το Λονδίνο προκειμένου να τα πουλήσουν σε μικρές πόλεις και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Ένας εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος είπε ότι οι ομάδες αυτές επεκτείνονται και αυξάνονται σε αριθμό.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε: «Οι αλβανικές εγκληματικές ομάδες έχουν πλέον ένα υψηλό προφίλ και βαθμό επιρροής στο οργανωμένο έγκλημα του Ηνωμένου Βασιλείου και έχουν σημαντική πρόσβαση στην αγορά της διακίνησης ναρκωτικών, ιδιαίτερα στην κοκαΐνη».

PRONEWS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου