Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Ερώτηση κρίσεως σε όλους τους Χριστιανούς της Χώρας !



Αυτοί όλοι εκεί πάνω δεν έχουν βγει τώρα βουλευτές αλλά οι περισσότεροι έχουν μόνιμη καρέκλα δεκαετίες τώρα !





Αυτοί όλοι εκεί πάνω έκαναν τον σταυρό τους , σου βάφτιζαν τα παιδιά έκαναν κουμπαριές και έβγαζαν λόγους αγάπης και πίστης ..αν ‘όχι όλοι οι περισσότεροι ..αν όχι με το στόμα το έκαναν με πονηρές εικόνες ..όπως με να κεράκι σε μια εκκλησία η σε μια ανάσταση κοκ !!

Το έγραψα το παραπάνω γιατί πολλοί από αυτούς μπορούν να πουν μας δεν σας είπαμε ότι είμαστε χριστιανοί..!

Θέλω τώρα να σου δείξω το πόσο πολύ σε δούλεψαν για να αρπάξουν την ψήφο σου!

Σήμερα η μάχη κατά του χριστιανισμού είναι τεράστια και δεν είναι μια μάχη από νέα πρόσωπα …είναι οι ίδιοι που μέχρι χτες χρησιμοποίησαν όλα τα τεχνάσματα ώστε το θέμα της πίστης τους να μην είναι τροχοπέδη για την εξέλιξη τους μέσω της ψήφου σου !

Δεν είναι ότι τώρα είμαστε στην εποχή της νέας παγκόσμια τάξης … αυτοί όλοι ήταν εκεί χρόνια πριν … υποστηριζόμενοι από σένα ..σε μια πατρίδα που είχε σαν μοτό το Πατρίς , θρησκεία οικογένεια,….!

Αν αυτοί πριν δέκα χρόνια σου έλεγαν .. όχι Πατρίς , όχι θρησκεία ,όχι οικογένεια ..δεν θα τους ψήφιζες ποτέ ..!!

Τώρα όμως οι ίδιοι στο λένε ..και όσοι δεν το λένε φωναχτά ..το λένε με την σιωπή τους ..!

Άρα όλοι είναι εκεί μέσα από το ψέμα που σου πούλησαν και έχουν βολευτεί πάνω στην καρέκλα τους …και έχουν βολευτεί γιατί μέσο του ρουσφετιού σε κρατάνε όμηρο σε κάθε εκλογική διαδικασία !!

Για να δούμε λοιπόν τώρα το κρίσιμο ερώτημα …στης επόμενες εκλογές εσύ ο χριστιανός θα τους ψηφίσεις ξανά; ..σε όποιο κόμμα και αν είσαι …θα τους ψηφίσεις ξανά όταν πλέον υποστηρίζουν το όχι Πατρίς , όχι θρησκεία , όχι οικογένεια;

Αυτοί νομίζεις δεν το γνωρίζουν αυτό;… Πως λοιπόν και οι μούτσοι ξεσηκώθηκαν και δεν φοβούνται το αύριο ..το χεις σκεφθεί;..

Πως αυτοί οι επαγγελματίες της πολιτικής σήκωσαν κεφάλι και δεν τους νοιάζει το αύριο , δεν τους νοιάζει τι θα πει ο ψηφοφόρος , …ποιος τους έταξε τι και νοιώθουν τόσο άνετοι ξαφνικά να αλλάζουν τις βάσεις αυτών που μέχρι χτες έστω και ψεύτικα υπεράσπιζαν ;

Νομίζεις ότι γνωρίζουν ότι είναι περισσότεροι οι άθεοι πχ αυτό θα είχε λογική για τις κινήσεις τους ..αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι περισσότεροι οι άθεοι …νομίζεις ότι γνωρίζουν ότι στο τέλος το βόλεμα θα υπερισχύσει της πίστης …μπορεί  εδώ που φτάσαμε μπορεί… αλλά ποτέ στην ιστορία της πολιτικής σαπίλας κανένα ποντίκι από αυτά δεν στηρίχτηκε στο μπορεί ..ποτέ κανείς από αυτούς τους δειλούς στην ζωή τους δεν ρίσκαρε το παραμικρό για να το κάνει σήμερα !!

Άρα κάτι υπάρχει που δεν το γνωρίζουμε και πρέπει να το βρούμε άμεσα …, είτε έχουν καταφέρει να ελέγχουν το εκλογικό αποτέλεσμα ότι και να γίνει…. με τους νεοεισαχθέντες πχ ψηφοφόρους από την ανατολή , η έχουν καταφέρει (χρόνια τώρα) και τώρα το αποδεικνύουν … ότι το εκλογικό αποτέλεσμα δεν έχει ποτέ καμιά σχέση με το τι θα ψηφίσουμε εμείς !

Γιατί ρε φίλε δεν μπορεί να έχεις 8 εκατομμύρια χριστιανούς , 10 εκατομμύρια Έλληνες , μερικά εκατομμύρια πατριώτες ..να σου βρίζουν την πατρίδα , την πίστη και την οικογένεια και να έχουν ακόμα την σιγουριά ότι αύριο θα είναι στην θεσούλα τους..για να μην πω άλλα πιο βαριά !

Άρα σκεφτείτε το καλά , η συμπεριφορά αυτών μας δείχνει πολλά ..πάρα πολλά… ίσως να νομίζουν ότι το αφεντικό τους είναι τόσο ισχυρό που κανείς δεν τους αγγίζει ..αλλά ξανά λέω να μπει στο μυαλό σας …η συμπεριφορά είναι αλλόκοτη και θυμίζει κάτι σαν να μην υπάρχει αύριο …σαν να έρχεται αύριο μια παγκόσμια χούντα που τους έχει εγγυηθεί ότι θα τους έχει σε καρέκλα …αλλιώς δεν εξηγείτε οι ίδιοι λιμοκοντόροι του χτες που σταυροκοπιόντουσαν στις τηλεοράσεις για να σε κάνουν ψηφοφόρο τώρα να βγαίνουν να λένε στεγνά τέλος ο χριστός στα σχολεία …!

Κάπου υπάρχει τεράστια φάκα εδώ και καλό είναι να το δείτε σύντομα …

Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου