Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Αμερικής θα δορίσει 5.000$ στην κόρη του Κωνσταντίνου Κατσίφα.



Το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδία Αμερικής ομόφωνα αποφάσισε να δώσει μία χορηγία της τάξεως των 5000$ στην 13χρονη κόρη του νεαρού Έλληνα ομογενή που σκοτώθηκε από τους πυροβολισμούς της Αλβανικής Αστυνομίας την 28η Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας κ. Νικόλαο Γκατζογιάννη.

«Η δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα κατά την διάρκεια του εορτασμού της επετείου του ΟΧΙ στην Βόρειο Ήπειρο υπήρξε τραγική και πρέπει να διεξαχθεί πλήρης και διαφανής διερεύνηση, ώστε να διαφανεί τι συνέβη» ανέφερε ο κος. Γκατζογιάννης και συμπλήρωσε «όμως πρέπει να σκεφτούμε και την ανήλικη κόρη που άφησε πίσω του και να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε.»

O κ. Γκατζογιάννης ανέφερε πως θα επισκεφθεί τα Ιωάννινα προς τα τέλη του τρέχοντος μηνός και θα παραδώσει την χορηγία στην νεαρή Βασιλική Κατσίφα και στην γιαγιά της, που βοηθάει στην ανατροφή της μετά το διαζύγιο των γονέων της μικρής προ ετών. «Θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε κι’ άλλα χρήματα για την μικρή Βασιλική στο μέλλον και θα παρακινήσουμε την Ελληνική Πολιτεία για την δωρεάν εισαγωγή της σε δημόσιο πανεπιστήμιο, όταν ολοκληρώσει την δευτεροβάθμια εκπαίδευση» ανέφερε ο κος. Γκατζογιάννης.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου