Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

''Πάγωσαν'' οι Τούρκοι με τις δηλώσεις του Α/ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρου: ''Μας απείλησε!''


Χαμός στα Τουρκικά ΜΜΕ Eνοχλήθηκαν οι Τούρκοι από τις δηλώσεις του Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος για άλλη μία φορά πριν λίγες ημέρες έστειλε ηχηρό μήνυμα στους ''γείτονες''.
 
Οι Τούρκοι αναφέρονται συνέχεια στο Στρατηγό, κάτι που σημαίνει πως φοβούνται με όσα λέει.
Έτσι χρειάζεται καθημερινά. Τα μηνύματα αυτά δεν είναι μόνο συμβολικά, αλλά και ουσιαστικά. Οι Τούρκοι πρέπει να ακούνε συνέχεια ότι είμαστε ενωμένοι και πως όποτε και εάν χρειαστεί, θα πάρουν την δέουσα απάντηση από τις Ελληνικές ΕΔ.

Αυτό το μήνυμα πρέπει να περνάει καθημερινά η Ελλάδα προς την Άγκυρα. Πρέπει να ξέρουν ότι κανείς δεν μπορεί να παίξει με τις ΕΔ, κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με την ελληνική πολεμική μηχανή!

Τα Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρονται στις δηλώσεις του Στρατηγού, ενώ κάνουν και ένα μίνι-αφιέρωμα στο πλούσιο βιογραφικό του.  

Τι αναφέρουν: 

''Οι κινήσεις της Τουρκίας ενοχλούν την Ελλάδα. Μάλιστα ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ προχώρησε στις εξής δηλώσεις.  

Οι δεσμοί αυτών που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στην ιδέα που λέγεται ‘’Ειδικές Δυνάμεις’’ είναι ακατάλυτοι και δεν διαρρηγνύονται ποτέ. Είμαστε απόγονοι ευκλεών και γενναίων πολεμιστών. Η λαμπρή μας ηρωική παράδοση, θα πρέπει να συνεχιστεί. Ιδιαίτερα αυτήν την εποχή, που τα σύννεφα στη γειτονιά μας ολοένα πυκνώνουν και η γεωπολιτική σκακιέρα έχει πάρει φωτιά, πορευόμαστε με ακαταγώνιστη βούληση, εμπνεόμενοι από το παράδειγμά τους και την ύστατη θυσία των ηρώων μας, έτοιμοι να συντρίψουμε οποιονδήποτε επιβουλέα που θα κάνει το μοιραίο λάθος να μας υποτιμήσει.'' 

Ένα είναι σίγουρο, πως εμείς δεν θα μείνουμε μόνο στα λόγια, αλλά θα πραγματοποιήσουμε και όσα λέμε, σε αντίθεση με τους Τούρκους! 

PENTAPOSTAGMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου