Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Ξεσκεπάστηκε το παιχνίδι των Γερμανών στα ανοικτά της Λέσβου: Πως κινείται το πλοίο BERLIN


Το παιχνιδάκι είναι ξεκάθαρα στημένο, αλλά πλέον έγινε γνωστό… Οι Τούρκοι δουλέμποροι του Ερντογάν, βάζουν τους αλλοδαπούς στα φουσκωτά στα παράλια ακριβώς απέναντι από την Λέσβο.
 
Τους συνοδεύει η ακτοφυλακή τους μέχρι την οριογραμμή των θαλασσίων συνόρων. Στη συνέχεια οι «θαλασσοδαρμένοι» αλλοδαποί, πρώτα σχίζουν το φουσκωτό για να εμφανιστούν ως ναυαγοί, και στη συνέχεια ενημερώνουν τηλεφωνικά την ¨ΜΚΟ¨ Watch The Med – Alarmphone, που φαίνεται να παίζει πολύ ύποπτο ρόλο για τα εθνικά μας συμφέροντα. Η ¨ΜΚΟ¨ αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Αρχικά δίνει αμέσως ακριβείς συντεταγμένες των φουσκωτών με τους μετανάστες (φωτο). Κατά διαβολική σύμπτωση πάντα φτάνει πολύ γρήγορα ή είναι τυχαία πολύ κοντά, το Γερμανικό πολεμικό πλοίο του ΝΑΤΟ και της ΦΡΟΝΤΕΞ, το ¨BERLIN¨(φωτο). Είναι αυτό το πλοίο που είπαν τηλεφωνικά οι μετανάστες στην ΜΚΟ Watch The Med – Alarmphone, ότι το βλέπουν κοντά τους.

Είναι το σκάφος με τον αριθμό ¨1411¨. Οι Γερμανοί μπαίνουν πάντα στη μέση, εμποδίζουν στην ουσία τα Ελληνικά σκάφη του Λιμενικού να αποτρέψουν την παράνομη είσοδο και διευκολύνουν τα Τουρκικά, να ολοκληρώσουν τη δουλειά, το δουλεμπόριο. Οι δασκαλεμένοι αλλοδαποί για να γίνουν περισσότερο πιστευτοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι κινδυνεύει η ζωή τους, τραβάνε μάλιστα και φωτογραφίες, με τα νερά που μπάζουν στα φουσκωτά, που οι ίδιοι όμως τρύπησαν.

(Λεπτομέρεια: Η κοπελιά που τράβηξε φωτογραφία τα πόδια της να είναι μέσα στο νερό στο φουσκωτό, μόνο κουρασμένα και ταλαιπωρημένα πόδια από τις κακουχίες του πολέμου δεν φαίνεται να έχει. Πεντικιούρ στο Αϊβαλί!)

INFOGNOMON  POLITOCS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου