Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Να τον διώξει η «Ένωση» άμεσα: Τούρκος αθλητής της ΑΕΚ χαιρέτισε στρατιωτικά!


Οι στρατιωτικοί χαιρετισμοί των Τούρκων αθλητών συνεχίζονται σε όλα τα αθλήματα αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή έναν αθλητή της ΑΕΚ!
Ο τερματοφύλακας της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Γιουνούς Oζμουσούλ, ήταν μεταξύ των παικτών της Εθνικής Τουρκίας που προχώρησαν στον στρατιωτικό χαιρετισμό μετά τη νίκη επί του Βελγίου με 33-24 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα τουρκικά μέσα και η ομοσπονδία χάντμπολ των γειτόνων δημοσίευσαν την φωτογραφία στην οποία διακρίνεται και ο παίκτης της ΑΕΚ να χαιρετά στρατιωτικά τη στιγμή που υπάρχουν άλλα μέλη της ομάδας τα οποία δεν λειτουργούν ανάλογα.


Ο παίκτης της ΑΕΚ είναι ο πάνω αριστερά, με την πορτοκαλί φανέλα.


Το τι στάση θα κρατήσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Χάντμπολ, μετά τα χθεσινά (27/10) γεγονότα στο Εσκισεχίρ, όπου έλαβε χώρα η αναμέτρηση είναι άγνωστο.

Το ζητούμενο είναι τί στάση θα κρατήσει πλέον η ΑΕΚ, της οποίας οι φίλαθλοι, έχουν δείξει ότι έχουν μεγάλη ευαισθησία σε τέτοια ζητήματα, εξαιτίας της προσφυγικής καταγωγής του σωματείου.

Παράλληλα έχουν δείξει στο παρελθόν ότι δεν ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές, με χαρακτηριστική την περίπτωση Κατίδη που “τέλειωσε” άμεσα από την ποδοσφαιρική ομάδα μετά το ναζιστικό στον οποίο είχε προχωρήσει το 2013.

PENTAPOSTAGMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου