Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Ο Ν. Τζώτζος «καθάρισε» τον Τούρκο πρωταθλητή μέσα στην Πόλη! - Σήκωσε την Σημαία μπροστά σε χιλιάδες Τούρκους (βίντεο)


Ο σπουδαίος μαχητής Νίκος Τζώτζος μέσα στην Κωνσταντινούπολη έβγαλε νοκ άουτ τον αγαπημένο μαχητή των Τούρκων Mehmet Karabuk.
Έναν αθλητή που είχε δύο νίκες στο προηγούμενο διάστημα απέναντι σε αθλητές από Ελλάδα, σε ματς που όμως ήταν κατά 15 χρόνια εμπειρότερος με πολύ περισσότερες αγωνιστικές εικόνες.

Και αυτή την φορά ίσως θεώρησε πως θα είναι το ίδιο , αλλά έπεσε στον Ελληνικό Τοίχο που λέγεται Νίκος Τζώτζος-θα γράψει το ufight.gr.

Ο μαχητής του Κώστα Τζώτζου και του‘ΑΣ Κραταιός’ κατάφερε με τρία εναέρια γόνατα φωτιά στον δεύτερο γύρο να συντρίψει τον Karabuk.

Ο Τούρκος έχασε καταρχήν ξεκάθαρα τον πρώτο γύρο στα σημεία, όπου ουσιαστικά κατάφερε μόνο μία γροθιά να περάσει στον Έλληνα αθλητή.

Έχοντας καταλάβει πως αν δεν κάνει το ματς brawl, δεν θα την έβγαζε καθαρή, αυτό και επιχείρησε.

Αλλά αν και στην αρχή είχε μια κάποια τύχη, ο Τζώτζος ήταν πολύ πιο έξυπνος για να καταλάβει πως αν έστω ελάχιστα έβρισκε χώρο θα τον τσάκιζε.

Και αυτό ακριβώς συνέβη. Με όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία εναέρια γόνατα διέλυσε τον Karabuk που αν και ο διαιτητής προσπάθησε να τον σώσει κάπως διακόπτοντας το ματς για δεύτερο μέτρημα, εντούτοις κατάλαβε και ο ίδιος πως αν άφηνε τον Έλληνα μαχητή να του ορμά, θα έτρωγε «τρελή» ξάπλα.

Το ματς διεκόπη με τον Τζώτζο να σηκώνει ψηλά την Ελληνική Σημαία μέσα στην Πόλη και να κάνει όλο τον Ελληνισμό υπερήφανο.

PRONEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου