Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

O πρόεδρος Αθίγγανων των Σκοπίων δηλώνει «Μακεδόνας» - Θέλει να γίνει πρόεδρος της «Β. Μακεδονίας»


Ένας «Μακεδόνας» διαφορετικός από τους άλλους έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος των Σκοπίων ή της «Βόρειας Μακεδονίας» κατά τον Αλέξη Τσίπρα και τους λοιπούς 153 βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου που του αναγνώρισαν το δικαίωμα να λέγεται «Μακεδόνας».

Πρόκειται για τον Αμντί Μπαϊράμ, αθίγγανο (στην γειτονική χώρα οι αθίγγανοι ή γύφτοι, αποτελούν σημαντικό μέρος του πληθυσμού) πρόεδρος της Ένωσης Τσιγγάνων, ο οποίος πλέον δηλώνει «Μακεδόνας» και είναι υπερήφανος που «η Ελλάδα αναγνώρισε το ιστορικό λάθος της» και «παραδέχθηκε την ύπαρξη του έθνους των Μακεδόνων».

Ο αθίγγανος Αμντί Μπαϊράμ έλαβε υποστήριξη  από το κύριο συμβούλιο  του κόμματος των Ρομά,  χθες το βράδυ και θα είναι «υποψήφιος πρόεδρος της Μακεδονίας».

«Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Ένωσης των Ρομά αποφάσισε  να προτείνει για υποψήφιο πρόεδρο της ‘Μακεδονίας’ τον επικεφαλής μας Αμντί Μπαϊράμ», σημειώνει ένας άλλος γύφτος-αθίγγανος, ο Αντνάν Μεμεντί, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Ένωσης των Ρομά, στο Facebook.

Ο Αμντί Μπαϊράμ είναι βουλευτής στο κοινοβούλιο των Σκοπίων και ανακοίνωσε ότι «δέχεται μετά χαράς  το χρίσμα από το ανώτατο όργανο του κόμματος για να υπηρετήσει την Μακεδονία και τους Μακεδόνες». 

iEllada.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου