Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Γ.Αμυράς προς Σ.Θεοδωράκη: «Βγάλε τα ηχητικά της σύσκεψης για Σκοπιανό & πες σε ποιους είχες δεσμεύσεις & ψήφισες "ναι"»


Ότι ο Σ.Θεοδωράκης είχε «δεσμεύσεις» και για αυτό ψήφισε την Συμφωνία των Πρεσπών τον κατηγόρησε ανοιχτά ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού Γ.Αμυράς και του ζητάει μάλιστα να αποκαλύψει σε ποιους είχε τις δεσμεύσεις αυτές προκαλώντας τον να βγάλει τα ηχητικά  από την κλειστή σύσκεψη που έγινε για το Σκοπιανό
«Το Ποτάμι το διέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης», είπε ο κ. Αμυράς μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι.

Μάλιστα προκάλεσε τον πρόεδρο του Ποταμιού να δώσει στη δημοσιότητα όλες τις ηχογραφήσεις και να βγει να πει για ποιο λόγο ψήφισε τις Πρέσπες.

«Να τα βγάλει όλα ο Θεοδωράκης και να πει τι απάντησε. Να βγάλει τα πρακτικά και τις ηχογραφήσεις της κλειστής σύσκεψης που έγινε για το Σκοπιανό», είπε και πρόσθεσε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης θα πρέπει να πει δημόσια «για ποιο λόγο ψηφίζει την συμφωνία των Πρεσπών» και να απαντήσει «Εαν έχει αναλάβει δεσμεύσεις και έναντι ποιων».

«Το Ποτάμι το διέλυσε ο Θεοδωράκης με τις αποφάσεις του», τόνισε και συνέχισε την επίθεση λέγοντας «ήμασταν 11 βουλευτές, αποχώρησαν οι 9 και τελικά ο γιαλός ήταν στραβός.

‘Οταν αποφάσισε σε μία νύχτα το Ποτάμι να γίνει ΠΑΣΟΚ σας υπενθυμίζω ότι τον Σταύρο Θεοδωράκη τον ψήφισαν για αρχηγό μόλις 22.000 άτομα, ενώ το Ποτάμι στις εκλογές είχε πάρει 220.000 ψήφους».

Μάλιστα ο κ. Αμυράς δεν περιορίστηκε στα παραπάνω αλλά συνέχισε λέγοντας «όταν αποχώρησε ο Καμμένος από την κυβέρνηση το Ποτάμι δεν βγήκε να πει στον Τσίπρα να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν το έκανε ποτέ, μόνο εγώ το έκανα. Στην τροπολογία για τα αντισταθμιστικά το Ποτάμι είπε την ψηφίζουμε είναι καλή, εγώ και πάλι τότε δεν τη στήριξα. Την Πέμπτη το βράδυ κάναμε το Πολιτικό Συμβούλιο. Έβγαλαν 9 δευτερόλεπτα ηχογραφήσεων, ας τα βγάλουν όλα».

PRONEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου