Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Συνελήφθησαν Τούρκοι έξω από σχολείο στην Αγία Παρασκευή! – Έκαναν έρευνα για «γκιουλενιστές» – Συναγερμός σε Ασφάλεια & ΕΥΠ


Μία μάλλον περίεργη προσαγωγή δύο Τούρκων υπηκόων έγινε το μεσημέρι έξω από σχολείο στην Αγία Παρασκευή. Οι δύο Τούρκοι υπήκοοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Αγίας Παρασκευής για εξακρίβωση στοιχείων.
Σύμφωνα με όσα δηλώνουν οι ίδιοι και τουρκικά ΜΜΕ είναι δημοσιογράφοι, ενώ σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ ερευνούν περιπτώσεις «γκιουλενιστών» που διαβιούν στην χώρα μας.

Η συμπεριφορά των συγκεκριμένων δύο ατόμων κρίθηκε τουλάχιστον ύποπτη και προσήχθησαν για να δώσουν εξηγήσεις και στη συνέχεια θα αφεθούν ελεύθεροι, ενώ πολύ πιθανό είναι να ασχοληθούν και άλλες Υπηρεσίες πολύ πιο νευραλγικές από την Ασφάλεια με την περίπτωσή τους, για την πραγματική τους ενδεχομένως ιδιότητα και την παρουσία τους στην περιοχή…

Σίγουρα η όλη υπόθεση βρωμάει, καθώς όπως είναι γνωστό, στη χώρα μας υπάρχουν και οι Τούρκοι στρατιωτικοί, τους οποίους επικήρυξε προ εβδομάδων ο Ερντογάν.

Κάθε ένας από τους οκτώ στρατιωτικούς επικυρήχθηκε για 700.000 ευρώ, καθώς εντάχθηκαν στη λίστα των τρομοκρατών του τουρκικού κράτους, θεωρούμενοι πραξικοπηματίες και μέλη της οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν FETO.

Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των 8 Τούρκων αναρτήθηκαν στην ειδική ιστοσελίδα της τουρκικής στρατοχωροφυλακής για τους καταζητούμενος για θέματα τρομοκρατίας.

PENTAPOSTAGMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου