Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Νέος Α/ΓΕΕΘΑ: «Περήφανος που δεν επέτρεψα στα αεροσκάφη με κόκκινα φτερά να έχουν υπεροχή στο Αιγαίο»


Με δήλωση που δίνει ταυτόχρονα και το στίγμα των προθέσεων του από τη νέα θέση ως Αρχηγός του Στρατεύματος, παρέδωσε την σκυτάλη του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ Χρήστος Χριστοδούλου στον επόμενο Α/ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη, μιλώντας για αύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των ΕΔ.
“Περήφανος που δεν επέτρεψα στα αεροσκάφη με κόκκινα φτερά να αισθανθούν ότι έστω και μια στιγμή έχουν υπεροχή πάνω από το Αιγαίο”.

Αυστηρός αλλά προσεκτικός, ο Α/ΓΕΕΘΑ μίλησε για τα δύο χρόνια που βρέθηκε στο πηδάλιο της ΠΑ, στέλνοντας τα μηνύματα πως καθημερινά, οι Έλληνες ιπτάμενοι αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα τις τουρκικές προκλήσεις.

Ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου παρέδωσε στην σχολή Ικάρων τα καθήκοντα του Αρχηγού της ΠΑ στον Αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιουμη, παρόντων των Ευάγγελου Αποστολακη και Παναγιωτη Ρήγα. Ο νέος Αρχηγός της ΠΑ κατά την ομιλία του έδειξε την ψυχραιμία που χαρακτηρίζει τους Έλληνες Αεροπόρους, σημειώνοντας πως ” Οι απειλές αναπτύσσουν την ανάγκη για αύξηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων για αποτροπή. Να έχουμε πιο γρήγορη δράση και αντίδραση όταν απαιτηθεί. Πολλαπλασιαστής ισχύος ο άνθρωπος, ένας για όλους και όλοι για έναν”.

PRONEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου