Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

ΗΠΑ: Ξεκινά έρευνα για απόπειρα πραξικοπήματος και ανατροπής του προέδρου Ν.Τραμπ με χρηματοδότηση από Τ.Σόρος!


Έρευνα για απόπειρα πραξικοπήματος κατά του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ από το FBI και με χρηματοδότηση από τον Τ.Σορος αλλά και τους Κλίντον δεσμεύθηκε να διεξάγει ο επικεφαλής της πλειοψηφίας στη Γερουσία Λίντσεϊ Γκράχαμ.
Οι σοβαρότατες αυτές καταγγελίες, αφορούν «ανώτατους αξιωματούχους του FBI και του υπουργείου Δικαιοσύνης», οι οποίοι αναζητούσαν από κοινού το 2017 τρόπους να απομακρύνουν τον Τραμπ από τον Λευκό Οίκο, δηλαδή πρακτικά την πραγματοποίηση ενός coup d'état κατά του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ!

Ο Γκράχαμ, ανέλαβε την πρωτοβουλία να διερευνήσει την απόπειρα αυτή πραξικοπήματος, έπειτα από μία συνέντευξη που έδωσε ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής του FBI Άντριου Μακέιμπ στην εκπομπή “60 Minutes” του CBS.

«Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Ροντ Ρόζενσταϊν οπωσδήποτε ανησυχούσε πολύ για τον πρόεδρο, την ικανότητά του να ασκεί την εξουσία και τις προθέσεις του εκείνη τη χρονική περίοδο», δήλωσε συγκεκριμένα ο Μακέιμπ.

Ο Ρόζενσταϊν, σύμφωνα με τον Μακέιμπ, είχε θορυβηθεί τόσο από την απόφαση του Τραμπ να καθαιρέσει τον διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμι που εξέταζε το ενδεχόμενο να στρατολογήσει μέλη της κυβέρνησης και να επικαλεστούν την 25η τροπολογία του αμερικανικού Συντάγματος, προκειμένου να απομακρυνθεί ο Τραμπ από το Λευκό Οίκο.

Ο Γκράχαμ από την πλευρά του κατέστησε σαφές ότι θα διενεργηθεί ακροαματική διαδικασία, προκειμένου να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση, δεδομένου ότι ο Ρόζενσταϊν αρνείται ότι υπήρξαν τέτοιου είδους διεργασίες για επίκληση της 25ης τροπολογίας του Συντάγματος.

Την ίδια ώρα όλες οι έρευνες κατά του Ν. Τραμπ για πιθανές σχέσεις με τη Ρωσία και ανάμιξης της τελευταίας στις εκλογές του 2016 έχουν πέσει στο κενό καθώς κανένα αποδειχτικό στοιχείο, δεν έχει προκύψει.

Η υπόθεση θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή καθώς ο Πρόεδρος Τραμπ έχει καταγγείλει πολλές φορές ότι πίσω από αυτή την απόπειρα πραξικοπήματος κρύβονται τόσο οι Κλίντον όσο και ο Τ. Σόρος με τον οποίο διατηρούν αγαστές σχέσεις.  

PRONEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου