Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Αιφνιδιάστηκαν οι Τούρκοι: ''Επιθετικές κινήσεις από την Ελλάδα στο Αιγαίο-Ενισχύεται με νέα οπλικά συστήματα''


Προβληματισμός επικρατεί στην Άγκυρα με τις ενισχύσεις που έρχονται συνεχώς στην χώρα μας. 
 
Η Αθήνα αποφάσισε να δημιουργήσει πλέον ένα ''τείχος'' στο Αιγαίο, με σκοπό να διαλύσει τα σχέδια του Ερντογάν. Αυτό θά γίνει μόνο με νέες ενισχύσεις και επιτέλους η Αθήνα μετά από χρόνια ξύπνησε! 

Οι ΕΔ βρίσκονται σε ετοιμότητα και με τις πρόσφατες και μελλοντικές προσθήκες, το έργο των Ελλήνων κομμάντος θα είναι πιο εύκολο. 

Πρόσφατα προσθέσαμε τα νέα Σκάφη Ανορθόδοξου Πολέμου της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών. Πρόκειται για τα νέα σκάφη MARK V από τους Αμερικανούς SEALS. 

Εν συνεχεία, όπως παρουσίασε πρώτο το Πενταπόσταγμα, σε λίγους μήνες, έρχονται έντεκα (11) εξατομικευμένα άκαμπτα φουσκωτά σκάφη (RIB) μήκους 6 έως 7 μέτρων.  

Είναι εμφανής η προσπάθεια της ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να ενισχύσει το Πολεμικό Ναυτικό, καθώς η μεγαλύτερη απειλή από την Τουρκία θα είναι στη θάλασσα και αμέσως μετά στον αέρα, όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις στο Πενταπόσταγμα. 

Τα ταχύπλοα Mark V χρησιμοποιούνται από τους US Navy SEALS για την διείσδυση αλλά και αποχώρηση ομάδων υποβρυχίων καταστροφών. Ταχύτατα, αθόρυβα, με χαρακτηριστικά χαμηλής παρατηρησιμότητας στα ραντάρ, θα είναι, εάν γίνει,  μια ωφέλιμη προσθήκη στα μέσα της ΔΥΚ αν και η κατάσταση στην οποία βρίσκονται είναι άγνωστη προς το παρόν.  

Τα τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρονται στη δωρεά από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα τεσσάρων ταχύπλοων σκαφών.

Ο Mesut Hakkı Caşın καθηγητής στο πανεπιστήμιο Γεντίτεπε και συνεργάτης του Ερντογάν, γράφει στο Twitter: ''οι Αμερικανοί δίνουν ένοπλα ταχύπλοα σκάφη στις ειδικές δυνάμεις της Ελλάδας και οι συνομιλίες τους αυξάνονται… πύραυλοι Patriot, ταχύπλοα, ελικόπτερα. Για να διώξουν τους μετανάστες από το Αιγαίο;  Ή για θαλάσσιο σκι.'' 

Σε έρευνα που κάναμε, συζήτηση και στα διάφορα φόρουμ περί άμυνας, όπου ένας σχολιαστής ονόματι ‘Alpars’ γράφει χαρακτηριστικά:

''Ο μοναδικός λόγος ύπαρξης της Ελλάδας είναι να μην αφήνει σε ευημερία τους Τούρκους και να δημιουργεί μια διαρκή απειλή. Διαφορετικά, πως η Ελλάδα με τα 10 εκατομμύρια της, και αυτά διάσπαρτα γεωγραφικά, χωρίς φυσικούς πόρους, αφού δεν παράγει πολλά βιομηχανικά προϊόντα, συνεχίζει να υπάρχει και ζει στην ευημερία;'' Κάποιος τους τροφοδοτεί  για να τίθεται πάντοτε εναντίον μας.'' 

Μάλλον μετά τον Έβρο, οι Τούρκοι άρχισαν να τρομοκρατούνται. 

PENTAPOSTAGMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου