Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Πρωτοφανές: Καταδίκη της Ελλάδας από το ΕΔΑΔ μετά από προσφυγή αλλοδαπών! - Βερολίνο: ''Ζουν σε άθλιες συνθήκες''


Αποκαλύπτεται ο ύποπτος ρόλος της Γερμανίας στο μεταναστευτικό.
 
Τα Γερμανικά ΜΜΕ και η Μέρκελ κρατάνε μία στάση άκρως ανθελληνική. Από την μία στηρίζουν την Τουρκία και τις διεκδικήσεις της σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο και από την άλλη θέλουν να γεμίσει η χώρα μας και με άλλους μετανάστες!  

Το δημοσίευμα της Ziet που ακολουθεί είναι άκρως ενδεικτικό για το τι ακολουθεί! Όπως καταλαβαίνουμε πλέον, το όλο ζήτημα θα πάρει διαστάσεις κρίσης. 

Αλήθεια, τι μπορεί να περιμένει η χώρα μας ειδικά από το Βερολίνο, ειδικά αυτές τις κρίσιμες στιγμές; Είδαμε την στάση του στο Eurogroup, βλέπουμε την στάση του και στο μεταναστευτικό! 

Θα βγει επιτέλους η Ελληνική Κυβέρνηση να κατηγορήσει τους Γερμανούς;  

''Η Ελλάδα θα πρέπει να προσφέρει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης στους πρόσφυγες'' είναι ο τίτλος άρθρου στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Zeit, η οποία γράφει: ''Αυτό διασαφήνισε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μετά από προσφυγή τριών μεταναστών. Οι τρεις – δυο ασυνόδευτα ανήλικα παιδιά και ένας 80χρονος άνδρας – κατέθεσαν την προσφυγή εξαιτίας του υπερπλήρους καταυλισμού όπου διέμεναν στην Ελλάδα και των άσχημων συνθηκών υγιεινής.''

Και η εφημερίδα συνεχίζει: ''Η απόφαση υποχρεώνει την Ελλάδα να μεταφέρει τους τρεις μετανάστες σε κατάλυμα το οποίο να πληροί τις προϋποθέσεις που πηγάζουν από την Ευρωπαϊκή Συνθήκη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.  

Αυτή αποκλείει ‘μια απάνθρωπη ή αναξιοπρεπή συμπεριφορά’. Αυτή τη στιγμή διαβιούν στην Ελλάδα 100.000 αιτούντες άσυλο.  

Οι 70.000 από αυτούς είναι κατανεμημένοι σε 38 διαφορετικούς προσφυγικούς καταυλισμούς… Εξαιτίας των άθλιων συνθηκών στους καταυλισμούς η γερμανική κυβέρνηση θέλει να δεχθεί ομάδα από 50 ασυνόδευτα παιδιά από την Ελλάδα. Τα πρώτα θα έρθουν την ερχόμενη εβδομάδα και θα μείνουν για 14 ημέρες σε καραντίνα.'

Και τα χειρότερα έρχονται θα λέγαμε εμείς!

PANTAPOSTAGMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου