Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Αποστολάκης για κορονοϊό: Να μην ανησυχούν οι γονείς, οι συνθήκες στις στρατιωτικές μονάδες είναι εξαιρετικές


Τι ανέφερε για τις προκλήσεις του Ερντογάν
 
«Οι συνθήκες μέσα στα στρατόπεδα και στις στρατιωτικές μονάδες είναι εξαιρετικές», δήλωσε ο πρώην υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, τονίζοντας ότι ο στρατός έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες που έχουν προκύψει εξαιτίας του κορωνοϊού.

«Ο στρατός σχεδιάζει πάντα με σενάρια που είναι τα δυσμενέστερα πιθανά. Τα νοσοκομεία και το ιατρικό προσωπικό είναι έτσι στημένα και σχεδιασμένα που να μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια περιστατικά», είπε ο κ. Αποστολάκης μιλώντας στο Mega. «Να μην ανησυχούν οι γονείς των παιδιών. Οι συνθήκες μέσα στα στρατόπεδα και στις στρατιωτικές μονάδες είναι εξαιρετικές», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τις απειλές του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν για μαζική αποστολή μεταναστών, θετικών στον κορωνοϊό, στα ελληνικά νησιά, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε πως είναι θεωρίες που μπορεί να έχουν κάποια βάση.

«Ο Ερντογάν είναι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Του έχει ξεφύγει η υπόθεση του κορωνοϊού, άργησε να πάρει μέτρα. Όποιος περάσει από την Τουρκία στην Ελλάδα έχει πάρα πολλές πιθανότητες να είναι φορέας. Η ουσία είναι ότι υπάρχει ο κίνδυνος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

PENTAPOSTAGMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου