Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ…«ΚΟΛ…» ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ


Όσοι δεν έχουν ακόμα καταλάβει, (και κυρίως τα ελληνόφωνα – εθνοκτόνα ΜΜΕ), το πόσο κινδυνεύει η ειρήνη στην περιοχή μας και ασχολούνται με τις προεκλογικές κοκορομαχίες, μάλλον θέλουν να ζουν στον ύπνο του δικαίου, με ανυπολόγιστο όμως κόστος για την ίδια την χώρα που βολοδέρνει ανάμεσα στην μνημονιακή κατοχή και στην φωτιά που όλο και θεριεύει.
Το πιο τραγικό είναι η εικόνα που δείχνουν οι αρχηγοί των μεγάλων κομμάτων, που για αυτούς πέρα βρέχει, λες και βρίσκονται σε χώρα άλλου πλανήτη, αλλά ακόμα πιο πολύ, πολλοί υποψήφιοι που λανσάρουν την…. «καλύτερη σκόνη πλυντηρίου» που είναι η δική τους υποψηφιότητα.

Μπαίνεις στο facebook σου σκάνε αμέσως τα ποστ «Υποψήφιος Υποψηφιόπουλος – χορηγούμενη».

Θες να δεις ειδήσεις ή να ακούσεις ραδιόφωνο, στρατιά οι υποχρεωτικές συνεντεύξεις υποψηφίων που ενίοτε έχουν τόσο πιστά αποστηθίσει αυτά που πρέπει να πουν που τα επαναλαμβάνουν όποια και εάν είναι η ερώτηση.

Σκορπίζουν στον τόπο με τα κακόγουστα συνήθως φυλλάδια τους και κανένας δεν αναφέρεται στην ουσία της συγκυρίας που ζούμε.

Αλλά εκείνο που σπάει κόκαλα, είναι η μεγάλη ανευθυνότητα της υπεύθυνης ηγεσίας που τάχτηκε να υπερασπίζεται την εθνική ακεραιότητα, καθώς επιμένει να θεωρεί πως όταν την φτύνουν με τον πιο απαξιωτικό τρόπο, απλά… βρέχει !

Αύριο ξημερώνει πολύ δύσκολη εποχή και όπως έχω γράψει, μετά τις 23 Ιουνίου θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί καθώς οι προοπτικές θερμής κατάστασης ( το απευχόμαστε), επαυξάνονται με το αποτέλεσμα των εκλογών στην Κωνσταντινούπολη.

Εκείνο που προέχει είναι να κάτσουμε, (με… ποιους  ;;;) να σκεφτούμε ποιοι πραγματικά είναι με το μέρος μας και κυρίως μπορούν να μας βοηθήσουν, γιατί έχουμε φτάσει στο έσχατο σημείο κινδύνου και ποιοι ευθύνονται γι αυτό και κυρίως να ανυψώσουμε το ηθικό μας. Εδώ, καλώ την ομογένεια να παίξει εθνικό- εποικοδομητικό ρόλο.

Η χώρα αυτή έχει περάσει στο παρελθόν πολύ δυσκολότερες στιγμές αλλά έγραψε τις πιο ηρωικές στιγμές στην παγκόσμια ιστορία.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου