Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Αποχαιρετά ΗΠΑ η Τουρκία με πολεμικό μανιφέστο: «Γιατί επιλέξαμε S-400 - Θα συντρίψουμε Ελλάδα-Κύπρο»


Η Τουρκία απάντησε πριν λίγο τόσο σε ΗΠΑ όσο και σε Ελλάδα εξηγώντας γιατί αγοράζει το αντιαεροπορικό σύστημα S-400 αλλά και γιατί δεν πρόκειται ποτέ να κάνει πίσω. Η απάντηση είναι κόλαφος για ολόκληρη την Δύση που πίστευε πως η Αγκυρα θα υποχωρήσει.
Το δημοσίευμα έχει τίτλο: "Ας δούμε γιατί οι Σταυροφόροι έχουν πανικοβληθεί με την αγορά των S-400" και εκπορεύεται απευθείας από τον Ρ.Τ.Ερντογάν ενώ περιέχει για πρώτη φορά τρομαχτικές λεπτομέρειες τόσο για την επιλογή του συστήματος ενώ μας προετοιμάζει για δυσάρεστες καταστάσεις στο μέλλον.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναπαράγεται από το σύνολο των τουρκικών ΜΜΕ ενώ σε μερικά "εξειδικευμένα" τουρκικά σάιτ, εμπλουτίζεται από σημαντικές λεπτομέρειες.

Όλα αυτά δείχνουν πως η Άγκυρα έχει κάνει την επιλογή της εδώ και καιρό λέγοντας πως "η παραμονή στην συμμαχία δεν έχει αξία και μέλλον". Συμβολικά πολλά τουρκικά ΜΜΕ εμφανίζουν φωτογραφίες Ερντογάν-Πούτιν στέλνοντας μήνυμα στη Δύση.

"Η Τουρκία παραλαμβάνει τους S-400 τέλη Ιουνίου αρχές Ιουνίου ενώ συζητείται η μεταφορά τεχνογνωσίας και η κοινή συμπαραγωγή. Οι ΗΠΑ μας απειλούν για πρώτη φορά μετά την κρίση του 1974 στην Κύπρο με νέο εμπάργκο.

Όμως δεν υπήρξε παρόμοια αντίδραση όταν η Ελλάδα πήρε τους S-300.

Όμως γιατί εμείς αγοράζουμε τους S-400. Oι λόγοι είναι κυρίως 3.

Πρώτον, αποκτούμε ολοκληρωτικό έλεγχο του Αιγαίου και της Μεσογείου (εδώ το δημοσίευμα είναι στην ίδια γραμμή με την yeni safak που αποκάλυψε πριν το pronews.gr). Η εμβέλεια του ραντάρ των S-400 μαζί με το κορυφαίο βλήμα το 40Ν6 μπορεί να τα εντοπίζει τα πάντα σε ακτίνα 600 χλμ και να πλήττει στόχους στα 400 χλμ (όση και η εμβέλεια του 40Ν6).

Τα δύο συστήματα θα τοποθετηθούν σε Σμύρνη και Χατάι(Αντιόχεια) και έτσι η Μεσόγειος και το Αιγαίο θα γίνουν τουρκικές λίμνες. Όλα τα νησιά και αυτά που οι Έλληνες μας έχουν πάρει θα βρίσκονται κάτω από την αντιαεροπορική μας "ομπρέλα". Χάρη στους S-400 όλα τα αεροσκάφη της Ελλάδας θα εντοπίζονται αμέσως και θα μπορούμε να τα λοκάρουμε κατευθείαν.

Από το Χατάι(Αντιόχεια) θα ελέγξουμε πλήρως τον εναέριο χώρο της Κύπρου, την ανατολική Μεσόγειο ενώ θα προστατεύσουμε τους ενεργειακούς δρόμους. Θα έχουμε πλέον το πάνω χέρι.
Ταυτόχρονα θα μπορούμε υπό την ομπρέλα των S-400 θα χτυπάμε με άνεση θαλάσσιους στόχους με τους βαλλιστικούς πυραύλους Bora σε εμβέλεια 300 χλμ!

Επιπλέον θα καταστρέψουμε τα σχέδια των ΗΠΑ για κουρδικό κράτος ενώ θα διαλύσουμε τους σχεδιασμούς τους για μεταφορά των ενεργειακών πόρων από την Μέση Ανατολή. Η Τουρκία πλέον θα γίνει ο Νο1 παίκτης στην μέση Ανατολή κυριαρχώντας σε αυτές τις περιοχές.

Δεύτερον, τα F-35 δεν θα είναι πλέον αόρατα - Οι S-400 τους βλέπουν

Ένας ακόμη λόγος, ο δεύτερος κατά σειρά, είναι ότι οι S-400 μπορούν να δουν τα F-35. Γι αυτό οι ΗΠΑ ανησυχούν για F-22, F-35. Κάτι ανάλογο έγινε στην Συρία στο παρελθόν όταν το 2017 οι συριακοί S-200 που είχαν κατώτερη τεχνολογία από τους S-400 κατάφεραν να πλήξουν ένα ισραηλινό F-35 που παραβίασε τον εναέριο χώρο της Δαμασκού. Τότε το Ισραήλ είπε ψέματα λέγοντας πως το "αεροσκάφος χτυπήθηκε από πουλί".

Οι ΗΠΑ το ξέρουν. Το κορυφαίο μέχρι στιγμής αντιαεροπορικό σύστημα της Ρωσίας είναι σχεδιασμένο να "κατεβάζει" τα F-35.

Αν η Αμερική ή άλλες δυτικές χώρες σχεδιάσουν να επιτεθούν στην Τουρκία με F-35 τότε θα σκεφτούν μήπως μπορούν αυτά να πληγούν;

3. Το γιγαντιαίο σχέδιο τους θα καταρρεύσει.

Αν πετάξει F-35 στον τουρκικό εναέριο χώρο θα αποκαλύψει τις αδυναμίες τους. Αν οι Τούρκοι πιλότοι παραλάβουν τα F-35 τότε αμέσως σε ασκήσεις εναντίον των S-400 θα αποκαλύψουν τις τρομερές αδυναμίες του μαχητικού και το πλήγμα θα είναι καταστρεπτικό για την Δύση.

Ποια πλέον από τις δυτικές χώρες θα το αγοράσει; Η Αμερική θα χάσει την πρωτοκαθεδρία στον τομέα των εξοπλισμών.

Παράλληλα θα μπλοκάρουμε το σχέδιο της οργάνωσης FETÖ

Δεν μας πουλούσαν σύγχρονα αντιαεροπορικά εδώ και χρόνια. Το έκαναν επίτηδες για να μας αφήσουν με κάτι απαρχαιωμένα Nike και Hawk.

Άφησαν την προστασία του εναέριου χώρου μας στα F-16, τα δικά τους F-16. Δεν γινόταν να στηριχθούμε μόνο σε μαχητικά για την θωράκιση του εναέριου χώρου μας.

Τα F-35 που θα μας έδιναν, προορίζονταν για αξιωματικούς της οργάνωσης FETO του Φ.Γκιουλέν!

Για αυτό και προχωρήσαμε εδώ και χρόνια σε κινήσεις αποδέσμευσης από την δυτική τεχνολογία με δημιουργία εθνικού συστήματος αεράμυνας γνωστό ως Hisar. Προσπάθησαν να το καθυστερήσουν με διάφορους τρόπους με οικονομικά χτυπήματα και με απώλεια τεχνολογίας.
Ταυτόχρονα, ο Τούρκος ειδικός Joseph Alabarda κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος τονίζει πως πλέον τα μέτωπα θα είναι πολλά.

"Θα μας ανοίξουν μέτωπα από την Συρία, την ανατολική Μεσόγειο, το Αιγαίο μέχρι τα Στενά. Όλα αυτά θα είναι ενεργά. Όλη η περιοχή θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο αντιτουρκικό άξονα και η Τουρκία πρέπει να είναι έτοιμη να πολεμήσει".

Η ισορροπία ισχύος Ελλάδας-Τουρκίας αλλάζει υπέρ μας.

Φυσικά θα σχηματιστούν δυνάμεις κυρίως αεροπορικές από τα σύνορα μας μέχρι το Ισραήλ σε ένα μεγάλο γεωγραφικό μήκος και πλάτος.

Γι αυτό και οι ΗΠΑ θα προχωρήσουν σε κυρώσεις και σε κτυπήματα προσπαθώντας να μειώσουν το στρατηγικό μας βάρος και τη αμυντική μας ανεξαρτησία. Γι αυτό ο στόχος θα είναι οι αμυντικές μας εταιρείες.

Αγνοώντας τις εκκλήσεις μας, την ασφάλεια μας δεν υπάρχει αξία και μέλλον σε αυτή την συμμαχία".

Δείτε και τον χάρτη που δημοσιεύουν. Είναι ο ίδιος με αυτόν της yeni safak. 

Γράφει: Βασίλης Καπούλας
PRONEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου