Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Σε κίνδυνο ολόκληρη η χώρα: Θέλουν εδώ και τώρα μουσουλμανικό κόμμα στην Ελλάδα


Τι ειπώθηκε σε δελτία ειδήσεων αλλά και ποιό είναι το «Καστελόριζο της Θράκης» Πολύ υψηλά τα ποσοστά έλαβε το τουρκόφρονο «Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας» (DEB) στις περιφέρειες της Ροδόπης και της Ξάνθης.
Συγκεκριμένα, το ΚΙΕΦ, κατεβαίνοντας αυτόνομο στις Ευρωεκλογές, φαίνεται να συγκεντρώνει ποσοστά της τάξεως του 38.09% στην Ροδόπη, κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση ενώ είναι τρίτη δύναμη στην Ξάνθη, με 20,04%.

Εδώ έχουμε δύο πολύ σοβαρά θέματα:

1. Μέσω αυτού του κόμματος η Τουρκία θα ήθελε να μετονομάσει την μουσουλμανική μειονότητα σε τουρκική και να αποκόψει την Θράκη από την Ελλάδα.

Ωστόσο, υπάρχει ένα εμπόδιο και αυτό εμπόδιο λέγεται Έβρος, συνιστώντας έδαφος προστασίας της ελεύθερης Θράκης από τις τουρκικές επιδιώξεις.

Στην ευρωκάλπη, η Νέα Δημοκρατία στον Έβρο συγκεντρώνει το 35% περίπου, ο ΣΥΡΙΖΑ το 20,4%, το Κίνημα Αλλαγής το 7,5%, η Χρυσή Αυγή το 5,6%, το ΚΚΕ το 2,8%, η “Μέρα 25” του Γιάνη Βαρουφάκη το 2,4% και το Αγροτικό-Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας 2,3%.

Δεν υπάρχει τουρκικό κόμμα εκεί. Όπως το Καστελόριζο ανατρέπει τα σχέδια των Τούρκων για μεγάλη ΑΟΖ στην Ανατ. Μεσόγειο (διαβάστε ΕΔΩ), έτσι και ο Έβρος, το Καστελόριζο της Θράκης, αποτελεί εμπόδιο, καθώς, αυτός είναι που συνορεύει με την Τουρκία, έχοντας μάλιστα τα Leopard στα σύνορα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Υπάρχει όμως ένα άλλο θέμα που προέκυψε χθες:

2. Πληροφορίες αναφέρουν πως στο ισλαμικό κόμμα τουρκοφρόνων σκέφτονται την κάθοδο και στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Τι θα γίνει αν η Τουρκία προσεγγίζει ως «προστάτιδα χώρα» τους μουσουλμάνους παράτυπους μετανάστες, στους οποίους δίνονται εκλογικά δικαιώματα και αντί για ΣΥΡΙΖΑ, τελικά επιλέξουν το να αποτελέσουν την εκλογική βάση ενός νέου μουσουλμανικού κόμματος στην Ελλάδα με αφετηρία την ελεύθερη Θράκη;

Τροφή για σκέψη…

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει πίσω του πληγές στα εθνικά θέματα και οι επομένη κυβέρνηση οφείλει να δυναμώσει την Ελλάδα σε οικονομικό, κοινωνικό και γεωστρατηγικό επίπεδο, έτσι ώστε να αποτραπεί η γιγάντωση του φιδιού που «σπάρθηκε» τα τελευταία 4-5 χρόνια στην χώρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου