Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Πάρτε θέση και απολαύστε την υπέρτατη μάχη! Χαρδαλιάς εναντίον Ακάρ με φόντο το Καστελόριζο.

Μαθητές της στρατιωτικής τουρκικής ακαδημίας να κολυμπούν μέχρι το Καστελόριζο ονειρεύεται ο Τούρκος ΥΠΑΜ... Τι λέει όμως ο "σκληρός Νικ";

Γράψαμε και νωρίτερα για την νέα λεκτική επίθεση του Τούρκου υπουργού Άμυνας εναντίον της χώρας μας

Ανάμεσα στα άλλα ευφάνταστα που είπε, τόνισε και με περίσσιο θράσος:  

"Υπάρχει το νησί Καστελλόριζο το οποίο βρίσκεται στα 1950 μέτρα από την Τουρκία Το επίπεδο κολύμβησης του μαθητή της στρατιωτικής ακαδημίας είναι δύο χιλιόμετρα. Δηλαδή μπορούν να πάνε κολυμπώντας. Είναι ένα νησί 10 τ.χ.. Και θελουν περιοχή θαλάσσιας δικαιοδοσίας 40 τ.χ. για αυτό το νησί. Και όταν εμείς λέμε “όχι” σε αυτό, γινόμαστε “επεκτατικοί”"

Μόνο που φαίνεται υπολόγισε χωρίς τον Νικ-The Greek-Χαρδαλιά! 

Ο...σκληρός Νίκος πραγματοποιεί συμβολική επίσκεψη στο νησιωτικό σύμπλεγμα Καστελόριζου σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων και αύριο, ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα επισκεφθεί την Περιοχή Ευθύνης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ), στη Ρόδο, την Παρασκευή 24/12 και το Σάββατο 25/12, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης, ο Νίκος Χαρδαλιάς σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων θα μεταβεί στην έδρα της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Μεγίστης, στα Επιτηρητικά Φυλάκια «Ρω» και «Στρογγύλης», στο πλοίο ΤΠΚ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ του Πολεμικού μας Ναυτικού που βρίσκεται σε αποστολή στην περιοχή, καθώς επίσης και στο Λιμενικό Σταθμό Μεγίστης, με σκοπό να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό, με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων.

Επίσης θα συναντηθεί με τον δήμαρχο κ. Γεώργιο Σαμψάκο και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Και να έφταναν λέει στο νησί αυτοί οι "παλικαράδες" του Ακάρ όσο είναι εκεί ο Χαρδαλιάς... 

Αστειάκια λόγω της ημέρας... 

PENTAPOSTAGMA


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου