Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ : Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΑΝ…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ .


Κυριολεκτικά κεραυνούς εξαπολύει η υποψήφια των Δημοκρατικών για την αμερικανική προεδρία, Tulsi Gabbard, σε τηλεοπτική εκπομπή όπου χαρακτηρίζει τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σαν αιμοσταγή εγκληματία πολέμου και στυγνό δικτάτορα. Μάλιστα δεν διστάζει να παραπέμπει αυτόν και την Τουρκία σε δικαστήριο για τα εγκλήματα τους και την συνεργασία τους με τους δολοφόνους Τζιχαντιστές.



Συγκεκριμένα αναφερόμενη στον Τούρκο πρόεδρο ανέφερε χαρακτηριστικά πως θέλει να είναι ο χαλίφης του ισλαμιστικού χαλιφάτου της δημιουργίας του. Ο Ερντογάν δεν είναι φίλος μας. Είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους δικτάτορες στον κόσμο. Και οι Ηνωμένες Πολιτείες και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έχουν κανένα δικαίωμα να βοηθήσουν αυτόν τον Ισλαμιστή μεγαλομανή και τους συνεργάτες του στην Αλ Κάιντα. Βοηθώντας τον εχθρό μας βοηθάμε την Αλ Κάιντα. Επιπλέον, κάθε υποψήφιος για προεδρία πρέπει να δηλώσει την άποψή του για τον Ερντογάν στον αμερικανικό λαό.

Δεν αφήνει εκτός κατηγοριών και το αμερικανικό βαθύ κράτος, το Πεντάγωνο και την CIA που, όπως υποστήριξε, διαχειρίζονται τεράστιο κονδύλια χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα και μεγάλα ποσά από αυτά πηγαίνουν στην Τουρκία για να στηρίζουν το εγκληματικό της έργο, ενώ κατήγγειλε ένα μασονικό κύκλωμα που θέλει να σύρει τις ΗΠΑ σε καταστροφικό πόλεμο με την Ρωσία για ιδιοτελή οικονομικά συμφέροντα.

Μακάρι μια τέτοια να ανέρθει στο προεδρικό αξίωμα των Ηνωμένων Πολιτειών και να δει όλος ο κόσμος μια άσπρη μέρα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου