Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Πατριωτικό μήνυμα του παπα-Ανδρέα: Στην πρώτη γραμμή, σταυρό, σημαία , όπλο, στο ίδιο χέρι.


“Εμείς δεν υπερασπιζόμαστε τα τομάρια μας. Υπερασπιζόμαστε αυτό που είμαστε. Άνθρωποι, Έλληνες, πατριώτες, οικογενειάρχες, ορθόδοξοι, σύντροφοι ,γείτονες, ενορίτες, συγχωριανοί”


Για μια ακόμη φορά τα λόγια του παπα-Ανδρέα Κεφαλογιάννη από τα Ανώγεια διαταράσσουν τον εφησυχασμό των βολεμένων και δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει όποιος θέλει να λέγεται Έλληνας.

“Φίλοι και αδέρφια μου. Πρώτα η γη μας, τα σπιτικά μας, πρώτα η τιμή, η ιστορία μας, η σημαία και το Άγιο δισκοπότηρο μας. Αδέρφια μου, η πατρίδα μας περνά δύσκολες μέρες. Με όλα όσα εντέχνως, η κυβέρνηση της γείτονας χώρας επέτρεπε ή και οδήγησε να συμβαίνουν στα σύνορα της πατρίδας μας” αναφέρει σε σχόλιό του με αφορμή όσα διαδραματίζονται στα σύνορά μας.

Δεν χαϊδεύει αυτιά και θέτει τους κυβερνώντες προ των ευθυνών τους.

“Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με την αξιοπρέπεια μας και το κεφάλι ψηλά, θα πρέπει πέρα της πίστης μας, πέρα της διάθεσης για αγώνα, να έχουμε κυβερνήτες με ζωηρό ηθικό πατριωτισμό και αποφασιστικότητα. Αν δε συμβεί αυτό τότε θα βρεθούμε προ εκπλήξεων. Διότι δυστυχώς, τα χρόνια της μεταπολίτευσης, δεν καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων”.

Έτοιμος να γίνει νέος Παπαφλέσσας δηλώνει:

“Φίλοι μου, αν μας ζητηθεί να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή, σταυρό, σημαία , όπλο, στο ίδιο χέρι. Με το άλλο θα κρατάμε το χέρι του διπλανού μας. Αν χρειαστεί να πατήσουμε τη σκανδάλη, θα κάνουμε το σταυρό μας και θα την πατήσουμε. Μέχρι τότε όμως καμία ανοησία δεν επιτρέπεται, κάνεις εμπαιγμός, κανένα ανθρώπινο λάθος. Εμείς δεν υπερασπιζόμαστε τα τομάρια μας. Υπερασπιζόμαστε αυτό που είμαστε. Άνθρωποι, Έλληνες, πατριώτες, οικογενειάρχες, ορθόδοξοι, σύντροφοι ,γείτονες, ενορίτες, συγχωριανοί. Όποιος θέλει τα ουρλιαχτά ας αφήσει εμάς που θέλουμε την κραυγή Αέρα, την κραυγή Μολων Λαβέ ,την κραυγή πατρίδα μου, να την φωνάξουμε, χωρίς όμως να στάζει το στόμα μας σκοτάδι. Θα αγωνιστούμε για το φως. Πρώτη γραμμή με ανθρώπους πρώτους και άξιους. Δεν είμαστε ζώα. Είμαστε Έλληνες ορθόδοξοι, άνθρωποι αληθινοί, έτοιμοι για όλα, με θυσία για θυσία σε κάθε για το χώμα της γης μας θυσία.»

PENTAPOSTAGMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου