Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Εκατοντάδες συλλήψεις στην Τουρκία μελών κουρδικών ενώσεων και πολιτικών φορέων

718 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των περιφερειακών και επαρχιακών αρχών του Κόμματος της Δημοκρατίας των Λαών- HDP, συνελήφθησαν σε επιχειρήσεις εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK / KCK σε 40 πόλεις, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.

Σύμφωνα με αυτό:

Το Υπουργείο Εσωτερικών, στις επιχειρήσεις οι οποίες στοχεύουν στην αποκάλυψη των εγχώριων δραστηριοτήτων της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK / KCK ανακοίνωσε ότι 718 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των επαρχιακών και περιφερειακών αρχηγών του HDP, συνελήφθησαν και κρατήθηκαν σε 40 επαρχίες.

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκαν επιχειρήσεις για να διερευνήσει τις εγχώριες  δραστηριότητες της οργάνωσης PKK / KCK.

Στη ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με τις λεπτομέρειες των επιχειρήσεων, αναφέρεται:

«Στις επιχειρήσεις που διεξήγαγε η Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας και τα Αντιτρομοκρατικά Τμήματα της Γενικής Διοίκησης Χωροφυλακής για την έκθεση των εγχώριων δραστηριοτήτων της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK / KCK, 718 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των επαρχιακών και περιφερειακών αρχών του HDP, συνελήφθησαν και κρατήθηκαν σε 40 επαρχίες. Οι συλλήψεις συνεχίζονται. Στις αναζητήσεις που έγιναν στα σπίτια και τους χώρους εργασίας των συλληφθέντων κατασχέθηκαν πολλά όπλα και οργανωτικά έγγραφα και ψηφιακό υλικό».

The Hellenic Information Team

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου