Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Ο γραφικός πλέον κ.Ακάρ που θα πρέπει να ξέρει τις διαφορές μεταξύ του 1974 και του 2019.


Ο κ. Χουλουσί Ακάρ, μονότονα, μήνες τώρα “παίζει την ίδια κασέτα”: “Θα κάνουμε στην Κύπρο ότι και το 1974”, “θα κάνουμε ότι πρέπει στην Κύπρο, όπως το κάναμε το 1974” και γενικώς λέει το ίδιο πράγμα με ελαφρώς παραλλαγμένη φράση , κάθε λίγο και λιγάκι…
Ο κ. Ακάρ γνωρίζει πολύ καλά ότι το 2019 δεν είναι 1974… Τότε υπήρχε η χούντα των Αθηνών που τους άνοιξε την κερκόπορτα αποσύροντας την μεραρχία από την Κύπρο…

Τότε δεν υπήρχε ούτε ένα πολυβόλο στα παράλια της Κύπρου για να τους “υποδεχτεί”…

Τότε δεν υπήρχε ελληνική ΠΑ στον αέρα …

Παρόλα αυτά οι τουρκικές αποβατικές δυνάμεις έκαναν… κάμποσες μέρες να ενωθούν με τους αλεξιπτωτιστές τους!

Παρόλα αυτά η τουρκική αεροπορία κατόρθωσε να βυθίσει δικό τους αντιτορπιλικό!

Και γενικώς αν δεν υπήρχε όχι απλά η κάλυψη αλλά η ουσιαστική προστασία Αμερικανών και Βρετανών , ακόμη και με τα χάλια που είχε η άμυνα της Κύπρου τότε, δεν ξέρουμε πια θα ταν η κατάληξη.

Το 2019 η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα πέρασε μια σκληρή και επίπονη οικονομική κρίση.

Ο κ.Ακάρ τη δουλειά του κάνει …Συμμετέχει πρώτος και καλύτερος στις ψυχολογικές επιχειρήσεις προσπαθώντας να προκαλέσει ανησυχία και φόβο στην κοινή γνώμη σε Ελλάδα και Κύπρο. Δεν τα καταφέρνει και οι συνεχείς επαναλήψεις των ίδιων και των ίδιων δηλώσεων δεν έχουν το αποτέλεσμα που προσδοκά.

Ας παραδειγματιστεί από τον “φίλο” του Βαγγέλη Αποστολάκη, ο οποίος έκανε δύο δηλώσεις όλες κι όλες και τα είπε όλα: μίλησε για την εξαϋλωση όσων τολμήσουν να πατήσουν σε ελληνικό έδαφος και για την “εθνική μας μοναξιά”.

Τα ΄πε μια φορά και τελείωσε.

Ας σιωπήσει λοιπόν ή ας αλλάξει “κασέτα”.

Militaire news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου