Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

  

      Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 και ώρα 13.00 , θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας  έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας , για τα προβλήματα που απασχολούν τους αποστράτους συναδέλφους.

      Παρακαλούνται όπως όλα τα μέλη του Παραρτήματος όπως δηλώσουν την συμμετοχή τους στα Γραφεία του Παραρτήματος , μέχρι την  13η του μηνός .

     Σας αποστέλλουμε επίσης :

      α .  Προκήρυξη διαμαρτυρίας. 

           β .  Ενημέρωση για την διαμαρτυρία .

           γ .   Φωτο . Συλλαλητηρίου  στο Υ.ΕΘ.Α.

     

Αποστέλλεται το μήνυμα της Ε.Α.Α.Σ. για την Οργάνωση Συγκέντρωση  Διαμαρτυρίας της 22ας Μαρτίου 2023 έξω  από το Υ.ΕΘ.Α .

Αγαπητοί Συνάδελφοι.

Κατ’ αρχάς θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου:

Α. Το συλλαλητήριο είναι το έσχατο μέσον διεκδικήσεως των δικαίων αιτημάτων μας και έρχεται ως συνέπεια των κυβερνητικών αρχών να αρνείται να ακούσει τα επιχειρήματά μας. Καίτοι έχουμε στείλει αμέτρητα υπομνήματα και έγγραφα, ποτέ δεν μας κάλεσαν για μια επί της ουσίας συζήτηση. Καίτοι παρενέβημεν στη διαβούλευση του τελευταίου νομοσχεδίου-που έγινε νόμος-δεν ελήφθησαν υπ΄ όψη βασικές προτάσεις μας. Ενδεχομένως να είχε διοργανωθεί ενωρίτερον αλλά λόγω του κορωνοϊού 2020-21 και λόγω των δικών μας εκλογών, θεωρήσαμε ότι η περίοδος λίγο πριν τις εθνικές εκλογές είναι η καταλληλότερη για να ασκήσουμε την αναγκαία πολιτική πίεση.

 Άλλωστε αναμέναμε να δούμε τι θα γινόταν και με το πολυνομοσχέδιο το οποίο ψηφίστηκε πρόσφατα. Επίσης η έκδοση της ΚΥΑ για τη μείωση του ΒΟΕΑ των  τέκνων μας, ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής, διότι και σε αυτό αποφάσισαν ερήμην μας και δεν έλαβαν υπ’ όψη τις θέσεις μας ούτε καν τις συζήτησαν!

Β. Για να θεωρηθεί ένα συλλαλητήριο επιτυχές θα πρέπει να έχει μεγάλη συμμετοχή ,διότι τελικά μόνον οι αριθμοί μετράνε . Επομένως επιθυμία και στόχος όλων μας είναι να έχουμε τουλάχιστον 1200 άτομα την ημέρα εκείνη έξω από το ΥΠΕΘΑ, για να πούμε ότι κάτι πετύχαμε.

Γ. Θεωρούμε ως βάση υπολογισμού, ότι από τα ενεργά μέλη μας, δηλαδή από όσα ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές της 19ης Φεβρουαρίου 2023, θα προσέλθουν στο συλλαλητήριο 1 στους 3 , άρα από το Λεκανοπέδιο επί 1276 ψηφισάντων αναμένουμε την παρουσία στο συλλαλητήριο περίπου 425 συναδέλφων. Μακάρι να είναι περισσότεροι.

Να μην ξεχνάμε όμως ότι :

100 - 150 ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΔΕΧΘΗΚΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΑΤ ΚΙΑ ΚΛΠ. ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΙΣ ΕΔ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ;

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ.

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου