Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο: Μπράβο στον Δένδια που “ανατίναξε” την Τουρκία

Την πλήρη στήριξη του προς τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Δένδια, για τις δημόσιες τοποθετήσεις του και την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων της χώρας μέσα στην Άγκυρα, εκφράζει με επιστολή του το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο.

Αναλυτικά σε επιστολή του αναφέρει:

“Προς ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Εντιμότατο κ. Νικόλαο Δένδια

Υπουργό των Εξωτερικών της Ελλάδας. Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Θέλουμε να σας συγχαρούμε για την ειλικρινή και θαρραλέα στάση σας, έναντι της τουρκικής ηγεσίας και ιδιαίτερα προς τον ομόλογο σας Mevlüt Ҫavuṣoğlu, κατά την προχθεσινή σας επίσκεψη στην Άγκυρα.

“Είναι πλέον καιρός να εγκαταλείψουμε την πάγια Ελληνική πολιτική του Κατευνασμού (Appeasement), τον οποίο δικαιολογημένα χαρακτήρισε ο αείμνηστος πρόεδρος Franklin D. Roosevelt, σαν την “policy of feeding your friends to a crocodile, one at a time, in hopes that the crocodile will eat you last” και το κάνατε και σας αρμόζουν συγχαρητήρια!

“Μην λησμονείτε τα όσα είπατε στον φίλο σας Mevlüt, ενίοτε να τα υπενθυμίζετε στους άσπονδους φίλους και συμμάχους στην Εσπερία, ούτως ώστε να προάγεται η πραγματικότητα με την αλήθεια παντού, με το ίδιο θάρρος. Αναμφίβολα η Πατρίδα κατά το παρελθόν διέθετε θαρραλέους άνδρες, που αντιμετώπισαν με επιτυχία τον αντίπαλο, από χτες, το όνομα σας θα συμπεριλαμβάνεται σε εκείνους.

“Πετύχατε και κάτι άλλο, διαλέξατε εσείς, τον τόπο και τον χρόνο της αντιπαράθεσης, όπως ακριβώς οι Έλληνες στην Σαλαμίνα, επιλογή που συνήθως έχει ο θύτης και όχι το θύμα και αυτή η λεπτομέρεια κάνει την επιτυχία λαμπρότερη όχι μόνο διπλωματικά, αλλά και ουσιαστικά.

“Κρατάτε λοιπόν το λάβαρο ψηλά και φέρατε εις πέρας το έργο που έχετε αναλάβει. Να είστε βέβαιοι ότι εμείς, οι Έλληνες του Καναδά, αλλά γιατί όχι και όλοι οι Οικουμενικοί Έλληνες, ήμαστε μαζί σας και θα θυμόμαστε για πάντα αυτήν την γενναία στάση σας. Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς

Dr.Theodore Halatsis

Πρόεδρος

Costas Pappas

Vice-President,

Administration & Secretary”.

WAR NEWS 24/7


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου